Dėl ligos į Lietuvą neatvyksta Prancūzijos žvaigždė Barbara Pravi – koncertas perkeliamas

Jau šį sekmadienį Vilniuje, koncertų salėje „Compensa“ turėjęs įvykti Prancūzijos dainininkės Barbaros Pravi koncertas – perkeliamas. Šiandien atlikėja su dideliu apmaudu pranešė, kad dėl ligos į Lietuvą atvykti negali.

 Barbara Pravi.<br> Sipa/Sanpix nuotr.
 Barbara Pravi.<br> Sipa/Sanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2022, 12:06 PM

Po „Eurovizijos“ dainų konkurso, kuriame iškovojo antrąją vietą, išpopuliarėjusi atlikėja pastaruoju metu leidosi į koncertinį turą „Le Tour“ įvairiuose Europos miestuose, tarp kurių buvo įtrauktas ir Vilnius.

Po vos prieš kelias dienas įvykusio koncerto Paryžiuje, atlikėja pasijuto prastai ir teko kreipti į medikus, kurie artimiausiomis dienomis uždraudė koncertuoti.

Žinoma atlikėja perdavė žinutę šį sekmadienį Vilniuje planavusiems koncerte apsilankyti klausytojams:

„Mieli draugai Lietuvoje, man labai liūdna, kad šį sekmadienį negalėsiu jums dainuoti. Susitikimo su jumis labai laukiau ir ruošiausi su malonumu dainuoti jums savo dainas. Deja, serganti guliu lovoje ir negaliu to šį sekmadienį padaryti...Bet...aš greitai pasveiksiu ir atvyksiu į Lietuvą pasimatyti su jumis. Su meile, Barbara“, – savo nuoširdžią žinutę siunčia atlikėja.

Šiuo metu derinama artimiausia koncerto data, kurią planuojama paskelbti ateinančios savaitės pradžioje. Bilietai liks galioti tie patys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.