Dainos „Naminis angelas“ video klipą Kostas Smoriginas skiria visiems mylintiems

„Šią dainą skiriu visiems mylintiems, įsimylėjusiems, dar laukiantiems šio nuostabaus jausmo, jį puoselėjantiems, ir net juo nusivylusiems“, – pristatydamas vieną savo jautriausių dainų apie meilę, poeto Vlado Šimkaus tekstu, kalba Kostas Smoriginas. Nors daina „Naminis angelas“ parašyta beveik prieš 20 metų, šiemet ji įgavo ir vizualų pavidalą, ir kiek kitokį skambesį. „Šią dainą visada atlieku koncertuose, ir žiūrovai ją labai myli, todėl norėjau, kad ji gyventų ne tik mano gyvuose pasirodymuose ar garso įrašuose, bet būtų pasiekiama ir plačiai auditorijai. Sukūrėme tokį širdžiai mielą bliuzą“, – dalinasi mintimis Kostas Smoriginas.

 Dainos „Naminis angelas“ video klipą Kostas Smoriginas skiria visiems mylintiems.  
 Dainos „Naminis angelas“ video klipą Kostas Smoriginas skiria visiems mylintiems.  
 Dainos „Naminis angelas“ video klipą Kostas Smoriginas skiria visiems mylintiems.  
 Dainos „Naminis angelas“ video klipą Kostas Smoriginas skiria visiems mylintiems.  
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 14, 2022, 12:12 PM

Naujas klipas sukurtas, taip vadinamu, unplugged stiliumi, kai muzikantai groja čia pat gyvai, todėl ir emocija bei skambesys tikri, nesumeluoti. Bendradarbiaujant su Žilvino Žvagulio įkurta meno studija-namais „Zuzi House“, „Naminis angelas“ rado sau jaukią, kūrybinio polėkio kupiną erdvę. O pritariant Kosto Smorigino ištikimiems bendražygiams – profesionaliems muzikantams – kompozitoriui Audriui Balsiui ir gitaros virtuozui Martynui Kuliavui – daina įgavo bliuzo elementų. Kosto Smorigino pasirenkami dainų tekstai išsiskiria gera poezija, gilumu, o atlikimas – įtaigumu, žaismingumu. Todėl šis emocinio, prasminio ir estetinio užtaiso vaizdo klipas, be abejonės, pradžiugins visus žinomo atlikėjo gerbėjus.

Per pandeminius metus įkūręs kūrybinę studiją – namus „Zuzi House“ Žilvinas Žvagulis džiaugiasi, kad šioje vietoje galima gyventi ir kūrybiniu procesu užsiimti tada, kai to labiausiai norisi. „Būtina sukurti tokias erdves, kurios transliuotų žmonėms šilumą, jaukumą ir pozityvumą, o pačiam atlikėjui būtų mielos širdžiai. Visa tai ir yra šio projekto siekiamybė. Džiaugiuosi, kad Kostas Smoriginas tapo šio sumanymo dalimi“, – dalinasi Žilvinas Žvagulis.

Kostas Smoriginas yra pelnęs daugybę įvertinimų, laukiamas ir mylimas ne tik Lietuvos scenose, už „Makbeto“ vaidmenį pelnęs „Kristoforą“, apdovanotas Lietuvos nacionaline kultūros ir meno premija. Per 40 kūrybos metų sukūręs daugybę vaidmenų teatre, režisavęs spektaklių, miuziklų. Dainuojantis aktorius pelnytai vadinimas dainuojamosios poezijos žanro klasiku. Jo dainos mėgiamos įvairių kartų ir yra tapusios neatsiejama Lietuvos kultūros dalimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.