Žinomi atlikėjai Klaipėdoje surengs koncertą, skirtą Ukrainos palaikymui

Jau šį ketvirtadienį, kovo 3 d. Klaipėdos Žvejų rūmuose žinomi Klaipėdos krašto atlikėjai susivienys vienam tikslui – surinkti piniginę paramą su karu susiduriančiai Ukrainai ir jos žmonėms. Visa už bilietus ir koncerto metu surinkta parama bus skirta nuo 2014 metų Ukrainą remiančiai organizacijai „Blue/Yellow“.

Žilvinas Žvagulis<br>T.Bauro nuotr.
Žilvinas Žvagulis<br>T.Bauro nuotr.
Grupė "Mango".
Grupė "Mango".
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 1, 2022, 5:06 PM, atnaujinta Mar 1, 2022, 5:08 PM

Ketvirtadienį įvyksiančiame koncerte savo dainomis palaikymą išreikš legendinės grupės „MAN-GO“, „Pikaso“, „69 Danguje“, „Royce“, atlikėjai Steponas Januška ir grupė „Studija, Deivis, Žilvinas Žvagulis, Ingaja, Clara Giambino, Karolis Rupkus, „Voiceless“, „Perk-Unija“, kultūros centro Žvejų rūmai mišrus choras „Cantare“, o Šeiko šokio teatras kartu su Klaipėdos violončelių kvartetu pristatys ištrauką iš jautraus šokio spektaklio „Mano Piteris Penas“.

Bilietus į paramos koncertą platina bilietų platintojas Bilietai.lt, visos surinktos lėšos bus pervestos organizacijai „Blue/Yellow“. Taip pat palaikymo koncerto organizatoriai ragina nelikti abejingais ir visus ragina prisidėti, kiek kas gali. Daugiau informacijos www.blue-yellow.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.