„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ kviečia į koncertus: „Norime padėti žmonėms pailsėti nuo naujienų srauto“

Sausio mėnesį paskelbusi koncertų turą „Nulipk nuo telefono“, kaip ir daugelis, vilniečių grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ negalėjo numatyti, kokiame kontekste vyks šie koncertai.

Koncertas Liuksemburge.<br>Grupės archyvo nuotr.
Koncertas Liuksemburge.<br>Grupės archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2022, 2:08 PM

Nepaisant to, kad šiuo metu visa Lietuva su nerimu seka karo Ukrainoje atnaujinimus ir palaiko šios šalies kovą už savo laisvę, muzikantai nusprendė neatšaukti suplanuoto turo.

Grupė savo, kaip muzikantų, misiją supranta kaip pagalbą žmonėms padedant bent kelioms valandoms atsijungti nuo žinučių apie karą.

„Visa širdimi palaikome Ukrainą. Labai sunku nukreipti mintis nuo putino karo būgnų dundesio, bet kaip muzikantai norime bent kelioms valandoms padėti žmonėms palikti karą šone. Jei pajusit, kad norisi bent trumpam pailsėti nuo naujienų srauto – labai jūsų lauksime koncertuose“, – skelbia grupė savo „Facebook“ paskyroje.

Žinia apie Rusijos agresiją prieš Ukrainą muzikantus praėjusią savaitę pasiekė Liuksemburge, kur grupė pasirodė Europos kultūros sostinės, Ešo prie Alzeto, atidarymo programoje.

Savo koncerte grupė kreipėsi į renginio dalyvius su prašymu palaikyti Ukrainą, kuri kovoja ne tik už savo, bet ir visos Europos laisvę.

 „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ – „Daug dienų“:

Šį pirmadienį muzikantai dalyvavo ir menų fabrike „Loftas“ vykusiame paramos Ukrainai koncerte „Slava Ukraini“, kuriame buvo renkamos lėšos paramą ekipuote siunčiančiai organizacijai „Blue/Yellow“.

Grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ koncertų turo „Nulipk nuo telefono!“ pasirodymai įvyks kovo 5 dieną sostinės muzikos klube „Legendos“, kovo 10 dieną – „Kauno oazėje“ ir kovo 12 dieną – Palangos koncertų salėje.

Juose muzikantai pristatys naują dainą „Nulipk nuo telefono“, o kartu su grupe pasirodys ir ypatinga viešnia, kurios muzikantai kol kas neatskleidžia.

Pirmą kartą kartu su grupe bendrą dainą dainuos ir viena Lietuvos dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.