Nauja grupės „DAR“ daina: nepriklausomybės laikai, namai be euro remonto ir balta mišrainė

Grupė „Dar“ pristato naujausią dainą „Širdis dainuoja“, kuri kupina nostalgijos ir šviesių prisiminimų: ką tik atgauta nepriklausomybė, namai, kuriuose vis dar nėra euro remonto, kukliai „nukloti“ stalai, ant kurių populiarioji balta mišrainė, silkutė ir šakotis, o laimės – pilnos rieškučios. „Jautėmės labai laimingi, mūsų širdys dainavo, nes pagaliau tapome laisvi – ir tas jausmas, man regis, po truputį grįžta. Šių dienų fone išties vėl pradedame vertinti laisvę, kurią turime išsikovoję“, – pasakoja grupės „DAR“ siela Arvydas Martinėnas – Vudis.

Grupė „DAR“.
Grupė „DAR“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2022, 10:26 AM, atnaujinta Apr 4, 2022, 5:02 PM

Kartu su naujausiu kūriniu grupė pristato ir vaizdo klipą, kurį filmavo Vilkaviškyje. „Ten radome ir kirpyklą, kurioje vis dar yra galimybė galvą išsidžiovinti po puodu, ten radome ir namus, atitinkančius mūsų dainos idėją, o grupės narės Rūtos mama rūpinosi vaišių stalu“, – filmavimo detales atskleidžia Arvydas. Vaizdo klipo filmavimas truko visą dieną nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro, o rezultatas išties pateisino grupės lūkesčius.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.