Paula pristato naują kūrinį ir karo baisumus parodantį vaizdo klipą: „Skausmas netelpa manyje“

Jaunosios kartos atlikėja ir muzikos kūrėja Paula Valentaitė šiandien pristato emocijų kupiną kūrinį „Enemies“ (liet. Priešai), kuriame atlikėja apdainavo karo baisumus. Šį kūrinį iliustruoja ir specialiai sukurtas vaizdo klipas, kuriame atskleidžiama priešų daroma žala ir baisumai Ukrainos žmonėms ir miestams.

 Paula<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Paula<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Paula<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Paula<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 8, 2022, 2:56 PM

Pasak jaunosios kūrėjos, šis kūrinys gimė iš baimės bei nerimo, su kuriuo negalime susitaikyti nuo pirmosios karo dienos.

„Kai mintys buvo užvaldytos baimės, nerimo ir negalėjimo susitaikyti su tuo, kad pasaulyje įmanomas toks blogis, pradėjau kurti, tai buvo viena iš tų dainų, kuri atsirado akimirksniu, melodija ir žodžiai patys susidėliojo. Tai visiškai tikra emocija, neužglaistyta, persmelkta skausmo ir realybės, kurioje dabar gyvenam“, – pasakoja Paula.

Šiandien pristatydama kūrinį „Enemies“ atlikėja turi tikslą, kad daina bei jos vaizdo klipas, su kraupiais karo vaizdais pasiektų ir sujaudintų žmones, kurie dar abejoja tuo, kad visomis išgalėmis reikia padėti Ukrainai ir jos žmonėms, agresoriai Rusijai taikyti griežčiausias sankcijas ir niekada nepamiršti to, kas vyksta šiuo metu.

„Skausmas netelpa manyje ir dažnai apima beviltiškumo jausmas, regint karo vaizdus. Ši daina, tai emocijos, kurios apibūdina dabartinę būseną. Vaizdai kalba patys už save, žmonių skausmas ir ašaros veiduose kalba pačios už save.

Kiekvieną dieną šie žmonės išgyvena siaubą ir mes negalime to pamiršti. Privalome padėti. Padėkime Ukrainai kovoti su priešais. Padėkime kuo galime, nelikim abejingi ir kiekvienas darykime tai, ką galime“, – ragindama aukoti, teigia atlikėja.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.