Atlikėjas „Kabloonak“ pristato naują albumą: „Jis yra asmeniškas“

Atlikėjas „Kabloonak“ klausytojams pristato naują mini albumą „Miniature“. Gyvai išgirsti jo dainas bus galima jau visai netrukus, balandžio 27 d. Vilniuje, Menų spaustuvės scenoje.

„Kabloonak“.<br>V.Morkevičiaus nuotr.
„Kabloonak“.<br>V.Morkevičiaus nuotr.
„Kabloonak“.<br>V.Morkevičiaus nuotr.
„Kabloonak“.<br>V.Morkevičiaus nuotr.
„Kabloonak“.<br>V.Morkevičiaus nuotr.
„Kabloonak“.<br>V.Morkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 20, 2022, 12:31 PM

Albumas „Miniature“ – asmeniškas, bet turintis daug erdvės klausančiojo interpretacijoms, paprastas, tačiau išieškotas, svajingas, bet apie gyvenimą“, – apie naują leidinį pasakoja jo autorius Jonas Narbutas, geriau žinomas „Kabloonak“ vardu.

Pasak atlikėjo, „Miniature“ kūrybinis procesas buvo gana sudėtingas: „Tiek dėl asmeninių priežasčių, tiek dėl pasaulio kataklizmų. O tada prasidėjo karas! Tęsti suvedinėjimo darbus pirmosiomis karo dienomis buvo labai sunku ir, kaip daugeliui, atrodė beprasmiška viską veikti, kai pasauly tiek kančių ir siaubo, tuo labiau – užsiimti kūryba.“

Vis dėlto, iš anksto matęs leidinio viziją ir tai, kaip nori jame skambėti, „Kabloonak“ neleido sau sudėti rankų ir nuosekliai dirbo ties „Miniature“ įrašais.

Septynios naujos dainos, nugulusios į albumą, nuo šiandien pasiekiamos visose skaitmeninėse platformose. Prie „Miniature“ leidybos prisidėjo ir dalinai jį finansuoja asociacijos AGATA ir LATGA. Kaip ir ankstesni darbai, „Miniature“ išleistas po muzikos agentūros „Tilto namai“ stogu.

Susipažinti su nauja kūryba ir išgirsti pažįstamas dainas atlikėjas kviečia balandžio 27 d. Vilniuje, Menų spaustuvėje.

Scenoje klausytojai išvys ne tik jau pažįstamus „Kabloonak“ veikėjus – Šaruką ir Mantą Joneikius, Alaną Guriną ir Augustą Baroną, bet ir saksofonistą Danielių Pancerovą, kurio melodijos įrašytos ir naujajame EP „Miniature“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.