2022-ųjų „Eurovizija“ artėja: spėkite finalo rezultatus ir laimėkite prizus

Likus dviem savaitėms iki 2022-ųjų „Eurovizijos“ Italijoje, naujienų portalas lrytas.lt turi gerą žinią jos gerbėjams.

Agnė Mačiulytė.<br>T. Bauro nuotr.
Agnė Mačiulytė.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 25, 2022, 4:47 PM

Aistringiausiems Eurovizijos fanams lrytas.lt paruošė specialų totalizatorių „Eurovizijos TOP 5“, kuriame kviečiame skaitytojus išrinkti „TOP 5“ šalis, kurios, jų manymu, užims aukščiausias vietas dainų konkurso finale. Penki dalyviai, taikliausiai atspėję rezultatus, laimės prizus – po 5 pakuotes natūralaus mineralinio vandens „Akvilė“. Savo spėjimus iki gegužės 15 d. registruokite eurovizija-2022/"="">eurovizija-2022/"" target="_blank">specialiame polapyje.

Portalas kviečia ne tik dalyvauti konkurse, tačiau ir sekti naujienas tiesiai iš Italijos miesto Turino, kuriame šiais metais rengiamas dainų konkursas. Čia lankysis ir visomis karščiausiomis žiniomis iš užkulsių dalinsis patyrusi portalo žurnalistė Agnė Mačiulytė. 

„Tai – jau trečioji mano „Eurovizija“ ir kasmet ji – vis įvairesnė. 2019-aisiais, kai šis konkursas vyko Tel Avive, stebėjau greta arenos susirinkusius palestiniečių protestuotojus. Praėjusiais metais Roterdamo mieste susidūriau su griežtais koronaviruso pandemijos ribojimais, o šiemet į Turiną vykstu, kai Ukrainoje vyksta karas. Neabejoju, kad šiais metais būtent Ukrainos valstybei bus skiriamas didžiulis dėmesys“, – sakė A. Mačiulytė.

Šiais metais Agnei kompaniją palaikys bei įdomiausius kadrus fiksuos lrytas.lt fotografas Tomas Bauras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.