Pasaulinio garso pop žvaigždė Mika sugrįžta su nauju singlu „YO YO“: daina, skirta verkti ir šokti vienu metu

Lietuvių itin mylimas, charizmatiškasis britų atlikėjas ir dainų autorius Mika išleido naują singlą „YO YO“. „Norėjau sukurti dainą, skirtą verkti ir šokti vienu metu. Dainą, kuri priverstų pasaulį, esantį visame šitame atšiaurume, jaustis geriau. Sukurti kažką tokio, kas visada būtų šalia klausytojo ir galėtų jį paguosti. Aš parašiau šią dainą tau, kad klausytumeisi jos savo kambaryje arba klube“, – apie naują singlą kalba atlikėjas.

 Mika.
 Mika.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-13 12:46

Visus tris „Eurovizijos“ dainų konkurso vakarus su žiūrovais sveikinasi trys renginio vedėjai, tai Laura Pausini, Alessandro Cattelanas ir britų popmuzikos žvaigždė Mika.

Dar 2007-aisiais su daina „Grace Kelly“ pasaulinį pripažinimą pelnęs Mika „Eurovizijos“ portalui sakė, kad nuo pat vaikystės yra didžiulis šio konkurso fanas, tad vesti šį renginį yra „džiuginanti garbė“.

Gegužės 14-tą dieną „Eurovizijos“ finalo metu atlikėjas žada surengti nepamirštamą, gerai žinomų hitų pasirodymą bei pirmą kartą gyvai atlikti naujausią kūrinį „YO YO“.

Ne vieną įspūdingą koncertą Lietuvoje surengęs atlikėjas, kalbėdamas apie Lietuvą, negaili gražių žodžių: „Kai su kuo nors kalbu apie Lietuvą, visad atsiliepiu labai gerai, pozityviai“, – viename interviu kalbėjo atlikėjas.

„Kai pirmą kartą lankiausi Lietuvoje, prieš koncertą jūros šventėje turėjau kelis laisvadienius, kuriuos praleidau Vilniuje. Gėriau alų, aplankiau restoranus... Atradau nepaprastai gražų miestą – pastatai, gatvės, žmonės, oras – buvo tiesiog puiku. Buvau apsistojęs pačioje senamiesčio širdyje. Priešais mano viešbutį buvo restoranas, kuriame verdamas alus. Buvo išties nuostabu, puikiai praleidau laiką. Nuėjau į kelias meno galerijas, jose nusipirkau paveikslų. Šie paveikslai iš Lietuvos iki šiol kabo ant mano namų sienų“, – linksmai prisimena atlikėjas.

Scenoje talentingasis Mika jau dešimtmetį. Jis ne kartą buvo įvertintas prestižiniais apdovanojimais – tai „Grammy“, „World Music Awards“, „MTV Awards“, „Ivor Novello“ premija bei daugeliu kitų. Savo gerbėjus britų atlikėjas stebina originaliu stiliumi, paprastumu ir drąsiais sceniniais sprendimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.