17-metis lietuvių reperis Lucid Kidd pristato kūrinį „Today and Tomorrow“

JAV muzikos rinkoje vis labiau įsitvirtinantis septyniolikmetis lietuvis Lucid Kidd dalinasi nauju, melodingu urban-pop kūriniu iš netrukus pasirodysiančio mini-albumo. „Today and Tomorrow“ yra antrasis albumo singlas, kurio vaizdo klipas filmuotas Kalifornijoje – Los Andžele bei „Joshua Tree“ nacionaliniame parke.

Lucid Kidd.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Lucid Kidd.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Lucid Kidd.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Lucid Kidd.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 2, 2022, 2:20 PM, atnaujinta Jun 2, 2022, 2:23 PM

„Ši daina yra apie mano truputį naivią tobulą meilės viziją už kurią eičiau kovoti iki galo, – sako Lucid Kidd. – Apie tikrą, gilią ir beribę meilę be jokio skausmo ar problemų, iš dalies – apie tokią, kurios neįmanoma turėti.“

Visgi, Kalifornijoje gyvenančio prancūzo Sebastieno Ricci režisuotame vaizdo klipe žiūrovas atranda realybę – meilės sukeliamą skausmą ir neviltį, situaciją, kai lieka tik du pasirinkimai – arba prarasti save, arba gelbėtis.

Užsienio rinkai prieš mėnesį pristatytas „Today and Tomorrow“ vaizdo klipas jau surinko virš 400 tūkst. peržiūrų, o kiek anksčiau pasirodęs „G n T“ buvo įtrauktas į populiarų „Spotify“ grojaraštį „Tear Drop“.

Vasarą pasirodysiančiame EP albume bus galima išgirsti kūrinių, kuriuos prodiusavo Niujorke įsikūrusi kompanija „Fast Life Beats“(LouGotCash, Coi Leray, Perri Jones, Young Paris) bei „iKennaFunken“ (Kevin Gates). Kurdamas albumą Lucid Kidd bendradarbiavo su prodiuseriu Corey’iu Chorusu, kūrusiu dainas Rihannai, Kekei Palmer ir Estelle.

Lucid Kidd aistrą muzikai atrado būdamas dar trylikos. Susidomėjęs laisvės ir beribės kūrybos galimybėmis jis pradėjo prodiusuoti, o kiek vėliau – pats rašyti dainas. Savo kūryboje įkvėpimo jis semiasi iš tokių atlikėjų kaip XXXTentacion, Juice Wrld ir The Kid LAROI, o dainose įsimenančias melodijas jungia su urban bei šiuolaikinės muzikos garsais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.