Jovani išleido naują singlą ir vaizdo klipą „You Make Me“: „Tai – energijos užtaisas vasarai“

Jonas Nainys-Jovani pristato naują vasarai skirtą singlą „You Make Me“. Su muzikos leidybos milžine ir lydere Lietuvoje „Warner Music Group“ išleidžiamas singlas pasirodo kartu su šokti priversiančiu energingu vaizdo klipu.

 Jonas Nainys-Jovani.<br> L.Griciaus nuotr.
 Jonas Nainys-Jovani.<br> L.Griciaus nuotr.
 Jonas Nainys-Jovani.<br> L.Griciaus nuotr.
 Jonas Nainys-Jovani.<br> L.Griciaus nuotr.
 Jonas Nainys-Jovani.<br> L.Griciaus nuotr.
 Jonas Nainys-Jovani.<br> L.Griciaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-06-03 09:21

„You Make Me“ yra energingas house muzikos užtaisas vasarai. Kviečiantis šokti ir linguot į ritmą. Tai kūrinys, kuris atspindi mano tikrąjį muzikinį skonį – soulful vokalas ir house ritmai. Džiaugiuosi, kad su komanda pavyko išpildyti visus lūkesčius ir pristatyti ne tik muzikinį kūrinį, bet ir vaizdo klipą“, – apie naują singlą pasakoja Jovani.

Muzikinio kūrinio klipas buvo filmuojamas Kaune. Jo išskirtinumas – lokacijos, kurios atima žadą. Nuo unikalaus septinto dešimtmečio stiliaus buto iki aerodromo, kuriame kyla lėktuvai. Klipe pasakojama dviejų draugų, kurie mėgaujasi kiekviena jiems gyvenimo skirta minute istorija.

Jovani yra vienas garsiausių lietuvių elektroninės muzikos kūrėjų. Nuo 2018 m., kada pradėjo solinę karjerą, Jovani yra išleidęs daugybę didelės sėkmės sulaukusių hitų. Atlikėją socialiniuose tinkluose seka daugiau kaip 400 tūkstančių gerbėjų, jo vaizdo klipai peržiūrėti virš 100 mln. kartų.

„Euforiškas pabėgimas į klubą“ – taip Jovani kūrybą apibūdino įtakingas muzikos žurnalas „Billboard“.

Dar didesnių simpatijų lietuvių atlikėjui neslėpė dažnai svarbiausiu balsu klubinės muzikos pasaulyje vadinamas „EDM.com“, teigiantis, kad Jovani ir Jazzu bendras hitas „Keep It To Myself“ buvo vienas geriausių 2018-ųjų metų kūrinių, turintis „viską, kas mums patinka elektroninėje muzikoje“. Kūrinys tarsi viesulas užkariavo Lenkijos radijo stočių topus.

Jovani singlas „Be Right Back“ pernai tapo vienu populiariausiu vasaros šokių muzikos kūriniu Lietuvoje. Vos tik pasirodžiusio kūrinio žodžių vaizdo klipas net keletą savaičių išbuvo pirmoje populiariausių „YouTube“ vaizdo įrašų sąrašo vietoje, klipas iki šios dienos peržiūrėtas 2.4 mln. kartų.

Šiais metais atlikėjo išleistas singlas „Better Without You“ tapo vienu grojamiausiu lietuvio atlikėjo kūriniu Lietuvos radijo stotyse. Dainą taip pat intensyviai grojo kaimyninėse šalyse. „Better Without You“ pateko į tokių šalių kaip Danija, Suomija ir Islandija Naujos muzikos grojaraščius „Spotify“ ir daugelį kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.