Prie R. Norvilės ir N. Nekrašiūtės grupės prisijungė M. Radzevičienė: pristatė dainą ir keis muzikos stilių

Populiariosios klasikos atlikėjų grupė „La Forza“ savo gerbėjus kviečia į ypatingą premjerą. Su nauja daina pristatoma ir nauja programa, kuri bus ir nauja stiliaus kryptis grupei, perėjimas prie disko stiliaus.

 Dainą „Kartu“ drauge su R. Norvile ir Neringa Nekrašiūte įrašė po penkerių metų į grupę sugrįžusi dainininkė Milisanda Kvaraciejūtė-Radzevičienė.
 Dainą „Kartu“ drauge su R. Norvile ir Neringa Nekrašiūte įrašė po penkerių metų į grupę sugrįžusi dainininkė Milisanda Kvaraciejūtė-Radzevičienė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2022, 2:45 PM, atnaujinta Jun 29, 2022, 10:40 AM

Naujausia scenos deivių daina „Kartu“ įkvėpta pastarųjų metų ir mėnesių įvykių, o svarbiausia jos žinutė – vienybė ir meilė yra ta jėga, kuri padės įveikti išbandymus. Muziką ir tekstą dainai parašė kompozitorius Deivydas Zvonkus.

„Kai kalbėjome su Deivydu, kad mūsų grupei reikėtų naujos dainos, išgirdome, kad prasidėjus karui Ukrainoje jam sunku galvoti apie ką nors kita. Mes jautėmės taip pat. Tad nusprendėme, kad naujausias mūsų bendras kūrinys turi būti apie tai, kas šiuo metu aktualiausia. Tiesa, tai nėra daina apie karą – tai žinutė mums visiems, kad buvome per daug atsisukę į savo gyvenimus ir nematėme, kas vyksta aplinkui. Atėjo metas apsidairyti ir susivienyti“, – sakė „La Forza“ narė Renata Norvilė.

Dainą „Kartu“ drauge su R. Norvile ir Neringa Nekrašiūte įrašė po penkerių metų į grupę sugrįžusi dainininkė Milisanda Kvaraciejūtė-Radzevičienė. Simboliška, kad trečioji grupės narė skambiu žingsniu grįžo būtent dabar.

Naujausios savo dainos „Kartu“ vaizdo klipe Renata, Neringa ir Milisandra nusikėlė į devintąjį, dešimtąjį dešimtmetį, į to laikotarpio stilistiką, svarbiausius praeities prisiminimus, paauglystės diskotekas, pirmus pasimatymams. Dainininkės pristatydamos naują savo programą nori sau ir savo klausytojams priminti tai, kas buvo šviesu, gera, nerūpestinga, liūdinančiu laikotarpiu įkvėpti visiems vilties.

Anksčiau grupėje dainavo ir Vaida Genytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų