„Tele Bim-Bam“ trumpam sugrįžta: kuo dabar užsiima buvę nariai?

„Tele Bim-Bam“ fenomenas palietė ne vieną kartą. Su šia 22 metus gyvavusia TV laida ir 30 metų gyvavusia muzikine grupe užaugo daugybė Lietuvos žmonių. Ir nors nei laidos, nei grupės nebėra, šis reiškinys skirtingais formatais karts nuo karto sugrįžta. Po pertraukos, liepos 12 d., „Vasaros Terasoje“ įvyks „Tele Bim-Bam“ renginys.

Kotryna Stasikėlė ir Neringa Čereškevičienė.<br>Manto Repečkos nuotr.
Kotryna Stasikėlė ir Neringa Čereškevičienė.<br>Manto Repečkos nuotr.
Kotryna Stasikėlė.<br>Ievos Jūros Jūraitės nuotr.
Kotryna Stasikėlė.<br>Ievos Jūros Jūraitės nuotr.
Kotryna Stasikėlė.<br>Tykuma Photography nuotr.
Kotryna Stasikėlė.<br>Tykuma Photography nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-07-11 09:49, atnaujinta 2022-08-04 11:48

„Parodysime dar vieną nematytą „Tele Bim-Bam“ pusę ir papasakosime visą tiesą apie „Tele Bim-Bam“. Prisiminsime, pasijuoksime, galbūt netgi nubrauksime vieną kitą ašarą“, – sako viena iš renginio iniciatorių Kotryna Stasikėlė, „Tele Bim-Bam“ įkūrėjos ir vedėjos Neringos Čereškevičienės dukra, dainininkė, „Tele Bim-Bam“ studijos direktorė ir muzikos mokytoja.

Ir mažiems, ir dideliems

Nors renginys skirtas visiems, užaugusiems su „Tele Bim-Bam“, Kotryna Stasikėlė tikina, kad ir mažiausi klausytojai pasijaus tarsi namuose: „Skambės dainos iš vaikystės.“

Renginį Kotryna kuria kartu su kultinės „Tele Bim-Bam“ dainos „Mane Barė“ atlikėja, dainininke Egle Gadeikyte: „Abi nuo mažų dienų augome „bim-bame“ ir patyrėme visokiausias šio projekto puses. Taigi šio vakaro metu visa tai ir papasakosime, išduosime kelias paslaptis iš užkulisių, parodysime archyvinių kadrų, ir, žinoma, daug dainuosime!“

Laidos nebeliko, bet išliko kokybė

Kotryna Stasikėlė „Tele Bim-Bam“ dainavo nuo trejų metų iki pat projekto pabaigos. Ji matė visus šio fenomenalaus projekto gyvavimo etapus: „Kiekviename žingsnyje komanda stengėsi dėl kokybės, o, kaip žinia, tai užima daug daugiau laiko.“

„Tele Bim-Bam“ veteranė pastebi, kad norint žiūrovą „pamaitinti“ staigiai, šiais laikais yra kuriama daugybė greito vartojimo produktų,: „Iš tam tikrų pusių gavusi spaudimą paklusti šioms „greitoms“ taisyklėms mama pasirinko nebekurti laidos. Tai yra vienas labiausiai mane įkvepiančių ir pagarbą keliančių mamos sprendimų. Atvirai sakant, nemanau, kad greitu metu Lietuvoje būtų sukurta kažką panašaus“, – pripažįsta Kotryna.

Paklausta, ką šiuo metu veikia „Tele Bim-Bam“ įkūrėja Neringa Čereškevičienė, Kotryna atsako mįslingai: „Neringa su „Tele Bim-Bam“ dainų bendraautoriumi – mano tėčiu – dalyvauja naujame kūrybiniame etape.“

Išaugo visa eilė kūrėjų, sukurta daug hitų

Kotryna prisimena, kad dėl Čereškevičiūtės pavardės ji dažnai būdavo pervertinama arba stipriai nuvertinama, neva viską už ją padarė tėvai: „Gavau sunkias ir išmintingas pamokas, priverkiau ne vieną ežerėlį ir esu už visa tai labai dėkinga. Išmokau niekam nesiteisinti ir gebėti tvirtai stovėti už save ir savo šeimą“. Dabar ji – dainininkė, aktorė, „Tele Bim-Bam“ studijos direktorė ir muzikos mokytoja.

Kartu su ja „Tele Bim-Bam“ užaugo ir daugiau kūrėjų. Kultinę dainą „Musė“ dainavęs Kotrynos brolis Justas dirba renginių garso aptarnavime. Tomukas sėkmingai kuria modernią muziką Free Finga vardu.

„Mergaitė su degtukais“ Gabrielė Malinauskaitė Rudzienė tapo puikia aktore: „Daugelis mūsų likome menų industrijose, tačiau „Tele Bim-Bam“ kompanijoje turime ir tarptautinių verslų vadovų, gydytojų ar nekilnojamojo turto specialistų“, – sako Kotryna Stasikėlė.

Ji kartu su dainininke Egle Gadeikyte ir pianistu Mindaugu Balčiūnu kviečia dar kartą susitikti liepos 12 d. „Vasaros Terasoje“, kur nuskambės ne tik geriausios „Tele Bim-Bam“ dainos, bet ir įdomiausios šio reiškinio istorijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.