Andrius Mamontovas atšaukia koncertą „Avia Solutions Group“ arenoje

Dainininkas Andrius Mamontovas paskelbė apie pokyčius. Dėl galimų „Avia Solutions Group“ sąsajų su Rusija, atlikėjas nusprendė neberengti čia koncerto rugsėjo 3-iąją.

Andrius Mamontovas.<br>E.Gendrenaitės nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>E.Gendrenaitės nuotr.
Andrius Mamontovas.
Andrius Mamontovas.
Andrius Mamontovas.<br>Ramūno Danisevičiaus nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>Ramūno Danisevičiaus nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>Ramūno Danisevičiaus nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>Ramūno Danisevičiaus nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>J.Suslavičiūtės nuotr.
Andrius Mamontovas.<br>J.Suslavičiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 18, 2022, 4:27 PM

Jis koncertą perkėlė į Kauno „Žalgirio“ areną per Kalėdas. Šią žinią A.Mamontovas paskelbė socialiniame tinkle.

„Mieli bičiuliai! Apgailestaudamas noriu pranešti, kad dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių rugsėjo 3 d. planuotas koncertas ASG Arenoje, Vilniuje, neįvyks. Tačiau turiu ir gerą žinią. Skelbiu naują koncerto datą ir vietą – gruodžio 25 d., Kauno „Žalgirio“ arena! Skubu nuraminti visus įsigijusius bilietą į Vilniaus koncertą – Jūsų turimas bilietas galioja* (*Jums bus suteiktas naujas bilietas tos pačios arba didesnės vertės).

Šalia atsiprašymo už sukeltus nepatogumus, pažadu, kad išsaugojusieji bilietą (pasikeitę bilietą į gruodžio 25 d. koncertą) gaus dovaną – kompaktinę plokštelę su mano naujausiu albumu „Paleisk“. Koncertas KITOKS PASAULIS. KALĖDOS bus papildytas naujomis dainomis, dar įspūdingesniais sceniniais efektais ir, aišku, gera nuotaika, juk Kalėdos – tai stebuklų metas!

Taigi susitinkame per Kalėdas, gruodžio 25 d. Žalgirio arenoje! Norintys pasikeisti rugsėjo 3 d. Vilniaus koncerto bilietus į gruodžio 25 d. bilietus Žalgirio arenoje, Kaune arba gražinti bilietus, prašome užpildyti žemiau pateiktą formą: Formą pildyti čia: https://bit.ly/3SSxBvv *pirmiems 500-ams užpildžiusiems keitimo formą dovanojame Andriaus Mamontovo naujausio albumo PALEISK kompaktinę plokštelę su atlikėjo parašu!

Bilietų keitimui iki š.m. rugsėjo 20 d. yra rezervuotos geriausios vietos! Bilietai bus keičiami tai pačiai kainos kategorijai (arba didesnės). Jums bus pasiūlyto keletas variantų pasirinkimui ir tik po patvirtinimo, kad vietos tinkamos, bus išsiųstas naujas bilietas.

Stovimos vietos ir vietos į fanų zoną keičiamos automatiškai. Dovaną bus galima atsiimti pateikus bilietą reklaminės atributikos prekybos vietoje, „Žalgirio“ arenos pirmame aukšte“, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.