Grupė „Hypocrite“ išleidžia savo debiutinį albumą „Jokio Šekspyro, tik seksas“

Grupė „Hypocrite“, kurią sudaro operos atlikėjas Dmitrijus Kudrin, aktorius Edgaras Bechteris ir YouTube turinio kūrėjas Antanas Jakimavičius, pristato debiutinį trap’o EP „Jokio Šekspyro, tik seksas“.

​Grupė „Hypocrite“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
​Grupė „Hypocrite“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
​Grupė „Hypocrite“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
​Grupė „Hypocrite“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 18, 2022, 6:53 PM, atnaujinta Aug 18, 2022, 6:54 PM

Tie, kurie seka grupės „Hypocrite“ kūrybą pastebėjo, jog beveik su kiekviena daina ji keičia muzikos stilių. Nuo šiol draugai nusprendė kurti „blokais“.

„Nuo šiol kas kažkiek laiko leisime tokius EP iš penkių kūrinių.“ – paaiškino D.Kudrin, – „Tie rinkinukai atspindės tą patį muzikos žanrą ir jau klausytojas pats galės pasirinkti, koks veidmainių, t.y. „Hypocrite“ veidas jiems artimiausias.

Šį kartą nusprendėme pasirinkti „trap’o“ muzikos stilių, nes tai plačiai kvėpuojanti muzika, neturinti ribų. Seniai norėjome išbandyti jėgas šio šiuolaikinio žanro rėmuose, o po pirmo pavykusio „Mr. Lova“ eksperimento nusprendėme pirmą savo rinkinį dedikuoti būtent šitam stiliui.“

E.Bechteris ir A.Jakimavičius papasakojo, kaip gimė albumo pavadinimas.

„Albumo „Jokio Šekspyro, tik seksas“ pavadinimas atsirado, kaip ir atsiranda geriausi dalykai – per atsitiktinumą. Sėdėjome pas Antaną, pasileidome fone „Amerikietišką pyragą“ ir abiejų akys nukrypo į vieną filmo sceną, kur dar nekaltas vaikinas prieš savo „pirmąjį kartą“ klausia jau „seniai kaltos“ merginos: „Tai juk ir tau ypatinga naktis? Tu ją prisiminsi?“. Į ką mergina jam atsako: „Biče, nesiparink, tai tik seksas, Jokio Šekspyro“. – juokiasi atlikėjas.

„Laikui bėgant supratome, kad šį frazė tobulai atitinka tai, ką pridirbome su šiuo mini albumu.“ – tęsia A.Jakimavičius, – „Savo mini albume vengėme ypatingai gilių temų, jis yra lengvas ir vasariškas, neįpareigojantis, o be to, pagrindinis albumo rėmėjas „Fantazijos.lt“. Kitaip tariant, šį pavadinimą mums pakuždėjo pati Visata. Norėjome sukurti kažką, kas pakeltų nuotaiką, priverstų judėti į ritmą.“

„Tiesa, parašę keturis linksmus kūrinius, labai pasiilgome kažko rimto ir įpareigojančio.“ – šypsosi E.Bechteris, – „Taip atsirado daina „Feniksas“, kuri kaip diena ir naktis skiriasi nuo kitų kūrinių. Ankstesnės mūsų kūrybos gerbėjai taip pat turės kuo pasidžiaugti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?