Dainininkė Paula pristatė intriguojantį vaizdo klipą su netikėta pabaiga – pagrindiniu personažu tapo pliušinis meškinas

Jaunosios karto atlikėja Paula Valentaitė savo kūryba muzikos gerbėjus stebina jau ne vienerius metus. Visai neseniai pristačiusi kūrinį ir jam skirtą vaizdo klipą „Like me“, šiandien atlikėja melomanams turi dar vieną staigmeną. „Devil In Disguise“ – šiandien pristatoma daina ir vaizdo klipas, kurio pagrindiniu personažu tapo pliušinis meškinas.

Paula Valentaitė.
Paula Valentaitė.
Paula Valentaitė.
Paula Valentaitė.
Paula Valentaitė.
Paula Valentaitė.
Paula Valentaitė.
Paula Valentaitė.
Paula Valentaitė.
Paula Valentaitė.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 23, 2022, 10:52 AM

Pastaruoju metu rečiau viešumoje matoma atlikėja teigia, kad buvo susitelkusi į būsimo albumo kūrybą.

„Šį periodą vadinčiau susitelkimu. Iš tikrųjų gimė daug kūrinių, kuriuos artimiausiu metu pristatysiu. Dabar kaip niekada anksčiau jaučiuosi užtikrinta, turinti daug idėjų ir vizijų, kurias noriu įgyvendinti. Šiandienos premjera – tai tarsi naujo starto pradžia ir nežadu sustoti“, – atvirauja atlikėja.

Pasakodama apie naujausią kūrinį „Devil In Disguise“, dainininkė neslepia, kad tai yra apie santykius, kurie ne visada baigiasi laimingai.

„Įprotis būti su kažkuo, kas akivaizdžiai tau nėra geras, bet kažkodėl leidi sau užsimerkti ir viso to nematyti. Gal ne veltui ir klipo pagrindinis personažas yra meškinas, kuris išorėje yra mielas ir švelnus, bet viduj – kas ten žino. Pati daina, tai transliuoja per nerūpestingumą ir lengvumą. Ji pakankamai šviesi, todėl, manau, labai tinkama paskutinėms vasaros savaitėms!“, – kviesdama išgirsti teigia kūrėja.

Kilusi idėja į vaizdo klipo filmavimą pasikviesti ne kitą žmogų, bet pliušinį meškiną, pasak Paulos, dainai suteikė dar daugiau prasmės bei leido perteikti pačią kūrinio mintį.

„Meškino personažas man apskritai labai daug simbolizuoja, jis yra švelnus ir mielas išorėje, su juo viso klipo metu aš leidžiu laiką, bet atėjo momentas, kai patogumus reikėjo paleisti ir tiesiog mokytis gyventi be to. Norėjosi sukurti personažą, kuris gal ir nėra gyvas, bet su juo įmanoma užmegzti ryšį, kuris pakankamai stiprus, kad kartu būtų gera.

Man atrodo, kad šitas personažas kiekvieną veiks skirtingai, mano atveju meškinas tai mano draugas, su kuriuo aš smagiai leidžiu laiką, man atrodo pavyko parodyti, koks tas mūsų santykis ir jis tikrai nėra normalus, standartinis santykis, bet man ir norėjosi kažko keisto ir neįprasto“, – apie vaizdo klipą pasakoja dainininkė.

Vaizdo klipo idėją įgyvendinti padėjo ne vieną žinomą vaizdo klipą įamžinęs kinematografas Aurimas Šidiškis.

Pasak Paulos, daugybę valandų trukęs filmavimas, o vėliau ir montažas – buvo malonus procesas, kuris leido mėgautis komandiškumu, dėl vieno tikslo.

„Klipo filmavimas buvo vienas smagiausių procesų, kuriuos teko patirti. Nedidelė komanda, bet visi dirbantys vienu tikslu, labai vertinu, kai savo kelyje sutinku žmones, kurie padeda išpildyti idėjas. Kartu ir režisavome, ir montavome ir priiminėjom sprendimus. Dabar tiesiog norisi, kad žmonės tai pamatytų“, – džiaugiasi Paula.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.