DJ Khaledo albume – repo žvaigždynas: nuo Kanye Westo iki Eminemo

Žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesį meistriškai patraukiantis palestiniečių kilmės prodiuseris DJ Khaled pristato repo pasaulyje su nekantrumu lauktą albumą „God Did“. Su šiuo darbu jis pranoko tiek savo, tiek kitų lūkesčius, o albumo pavadinimas kalba pats už save.

DJ Khaledas išleido naują albumą.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
DJ Khaledas išleido naują albumą.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
DJ Khaledas išleido naują albumą.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
DJ Khaledas išleido naują albumą.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-08-26 15:37

Prie „God Did“ dainų prisidėjo visas repo elitas: Dr. Dre, Eminemas, Future, Kanye Westas, SZA, 21 Savage, Lilas Wayne'as, Travisas Scottas ir daugelis kitų. Be to, DJ Khaledui pavyko suburti Johną Legendą, Drake'ą, Jay-Z ir Ricką Ross.

Konkurencingame repo pasaulyje suvienyti tokį žvaigždyną pavyksta tik DJ Khaledui. Dėl šios ir savo kitų žmogiškų savybių jis yra vadinamas muzikos vizionieriumi, inovatyviu influenceriu ir superprodiuseriu.

Šįkart ypač daug dėmesio superprodiuseriu vadinamas DJ Khaledas skyrė dainai „Staying Alive“, kurioje girdime ir Drake'as, ir Lil Baby. Daina jau surinko 35 mln. mln. perklausų „Spotify“ platformoje ir 12 mln. vaizdo klipų peržiūrų „YouTube“. Taip pat „Staying Alive“ užėmė 5-ąją vietą prestižiniame „Billboard Hot 100“ tope.

Kartu su albumu pristatomi ir dar du vaizdo klipai – „Big Time“ ir „It Ain’t Safe“, o nuo netrukus kasdien pasirodys dar po vieną vaizdo klipą, ir taip iki pat rugsėjo 1 d. DJ Khaledas sugeba stebinti tiek savo ryšiais repo pasaulyje, tiek produktyvumu – jam limitų nėra.

Be muzikinės veiklos DJ Khaledas yra parašęs bestselerį „The Keys“ apie kelią į sėkmę. Taip pat jis užsiima labdaringa veikla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.