Reperis Lil Nas X tapo „League of Legends“ prezidentu ir pristatė čempionato himną

Sparčiai pastaraisiais metais išpopuliarėjęs reperis ir mados ikona Lil Nas X pernai pristatė debiutinį albumą „Montero“, tačiau ir šiemet nežada sustoti. Bilietai į jo pasaulinį albumo pristatymo turą yra seniai išparduoti.

 Lil Nas X.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Lil Nas X.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Lil Nas X.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Lil Nas X.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Lil Nas X.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Lil Nas X.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 23, 2022, 12:59 PM, atnaujinta Sep 23, 2022, 1:05 PM

Ta proga reperis nusprendė žengti į žaidimų pasaulį. Jo naujausias singlas „Star Walkin“ tapo populiariausio e-sporto „League Of Legends“ čempionato himnu. Lyg to būtų negana – pats Lil Nas X tapo „League of Legends“ prezidentu.

Priimdamas savo naują vaidmenį – būti žiūrimiausio pasaulyje e-sporto „League of Legends“ prezidentu – Lil Nas X įsipareigojo kurti muziką skirtingiems šio žaidimo etapams ir surengti istorinį naujos kartos pasirodymą čempionato finale, kuris vyks lapkričio 5 d., San Franciske.

Kasmet „League of Legends“ čempionato transliacijos muša rekordus. Pernai šį renginį internetu stebėjo rekordinis kiekis žmonių visame pasaulyje – netgi 73 mln. Tai yra žiūrimiausias e-sporto renginys planetoje.

„Jaučiau, kad atėjo laikas išbandyti kažką naujo. Pop kultūros pasaulyje jau palikau dalelę savęs. Pribrendo laikas sukurti kažką virtualiame žaidimų pasaulyje“, – pristatydamas „League of Legends“ himną „Star Walkin“ sakė Lil Nas X.

Himnas pasirodė kartu su animuotu oficialiu vaizdo klipu, kuriame rodomos žymiausios San Francisko, kur ir vyks „League of Legends“ čempionato finalas, vietos. Klipe vaidina buvę ir esami šio e-sporto čempionai.

„Grammy“ laimėtojas ir vienas aktyviausių jaunosios kartos reperių Lil Nas X populiarumo susilaukė išleidęs superhitą „Old Town Road“, kurį įrašė kartu su kantri muzikos legenda Billy Ray Cyrus, Miley Cyrus tėvu. Už šį darbą jiedu laimėjo dvi „Grammy“ statulėles.

O pernai pasirodęs Lil Nas X debiutinis albumas „Montero“ susilaukė dar daugiau šlovės ir dėmesio. Kūrybiški ir kontraversiški dainų vaido klipai tapo šio reperio vizitine kortele.

O žurnalas „Time“ Lil Nas X paskelbė vienu iš 25 įtakingiausių šios kartos žmonių internete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.