Prieš šventinius koncertus „Man-go“ gerbėjams pažėrė naujienų

Likus mėnesiui iki gražiausių metų švenčių, grupė „Man-go“ pristato naują, prieš beveik 20 metų įrašytos dainos versiją ir ruošiasi dviem naujametiniams koncertams.

Prieš šventinius koncertus „Man-go“ dovanoja naują hito „5 minutės“ versiją.<br> L.Kazlauskienės nuotr.
Prieš šventinius koncertus „Man-go“ dovanoja naują hito „5 minutės“ versiją.<br> L.Kazlauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2022, 12:18 PM

Kūrinys „5 minutės“ pateko dar į 2003 metais išleistą ir didžiulio gerbėjų pripažinimo pelniusį albumą „100 dienų“. Prasminga ir jautri daina – tarp mylimiausių ir „Man-go“ vokalistės Rimos įvardinamų grupės hitų.

Naujam gyvenimui prikeltas kūrinys skambės ir artėjančiuose šventiniuose koncertuose: gruodžio 30-ąją „Man-go“ pasirodys Kaune, Girstučio kultūros centre. O naujametinę naktį, gruodžio 31-ąją surengs koncertą Birštone, „Eglės“ sanatorijoje.

„Tai yra du vieninteliai, soliniai mūsų pasirodymai per visus šiuos metus, todėl jų labai laukiame. Koncertų uždaruose vakarėliuose būta, tačiau visai kitos emocijos, dar didesnė atsakomybė ir lakstantys šiurpuliukai, kai scenoje karaliaujame tik mes. Ir žmonės ateina į koncertus su vienu tikslu – išgirsti mūsų dainas, pamatyti šviesų ir projekcijų šou“, – sako grupės narės.

„Man-go“ merginų teigimu, šiais metais pauzė grupės koncertinėje veikloje buvo sąmoninga ir natūrali, kai Rima susilaukė trečiosios dukrytės. Grupės narės atvirauja, kad turėjo pakankamai laiko pagalvoti apie daugelį dalykų, įsivertinti vertybes, santykius su žmonėmis.

„Linkime, kad naujoji dainos „5 minutės“ versija taptų kiekvienam iš jūsų proga trumpam sustoti ir pasvarstyti: kas iš tiesų yra brangu šiame gyvenime.

Artėjant gražiausioms šventėms metuose, norėtųsi, kad kasdienė rutina, aplink tvyranti įtampa, nuolatinis skubėjimas paleistų iš savo gniaužtų. Penkios minutės gali sugriauti santykius, nutraukti ryšius arba pastatyti iš naujo jūsų meilės, džiaugsmo ir kitų teigiamų emocijų pilį. Pakvieskite kartu į šią kelionę ir savo artimiausius žmones!“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.