Seniai girdėtos Eva ir Asta Pilypaitė prieš Kalėdas siunčia pažadą

Adventas – tai susikaupimo ir apmąstymų metas prieš Kalėdas. Iš lotynų kalbos išvertus, šis žodis reiškia „atėjimas“. Prieš pat prasidedant Advento laikotarpiui įrašiusios bendrą dainą Eva ir Asta Pilypaitė neslepia, ši daina tai pažadas, kad viskas ims gerėti, kad tereikia išlaukti, nes po tamsos būtinai ateina šviesa.

 Eva ir Asta Pilypaitė.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Eva ir Asta Pilypaitė.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Eva ir Asta Pilypaitė.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Eva ir Asta Pilypaitė.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 1, 2022, 1:35 PM

„Kaip gimė noras susiburti į duetą? Labai organiškai. Donatas Čemeris sukūrė dainą, kuriai tekstą parašė Rūta Lukoševičiūtė, ir pasiūlė man padainuoti. Tiek muzika, tiek žodžiai kažką viduje palietė, bet iškart žinojau, kad šią dainą norėsiu atlikti ne viena. Asta, kaip žmogus, kaip vokalistė labai tiko, todėl ir pakviečiau padainuoti kartu“,-sako Eva.

„Jau ne vienerius metus bendraujame, todėl nedvejodama sutikau. Ypač todėl, kad daina labai jautri, moteriška, skleidžianti šviesą“,– antrina Asta Pilypaitė.

Daina skirta moterims – bėgančioms, skubančioms, laikančioms visus kampus. Toms, kurios pavargę, neišsimiegoję, kartais nusivylę, bet vis tiek sugeba rasti jėgų judėti į priekį, kurios nepraranda tikėjimo ir vilties, o ypač pozityvumo. Nes tik tikėjimas žmonėmis, žmoniškumu, tik dalijimasis, pagalba vieni kitiems, laiku ištiesta ranka, švelnus, palaikantis žodis gali padėti, kai būna nepakeliamai sunku. Tad lai šis susikaupimo periodas pripildo jūsų širdis šviesos ir gerumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.