Leonas Somovas ir Monika Linkytė skelbia papildomą naujametį koncertą Kaune

Lapkričio mėnesį išleidę hitais tapusias dainas „Sakai man lyk“ ir „Dūšia“ Leonas Somovas ir Monika Linkytė muzikos gerbėjus pakvietė gruodžio 31-osios vakarą į bendrą koncertą kartu sutikti Naujuosius metus Kaune, „Žalgirio“ arenos amfiteatre.

Leonas Somovas ir Monika Linkytė.<br>Pijaus Vėberio nuotr.
Leonas Somovas ir Monika Linkytė.<br>Pijaus Vėberio nuotr.
Monika Linkytė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Monika Linkytė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Monika Linkytė ir Leonas Somovas.
Monika Linkytė ir Leonas Somovas.
Monika Linkytė.<br>P.Vėberio nuotr.
Monika Linkytė.<br>P.Vėberio nuotr.
Monika Linkytė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Monika Linkytė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 16, 2022, 3:39 PM

Susidomėjimas koncertu buvo toks didelis, kad kasoje likus vos keliems bilietams, atlikėjai skelbia papildomą pasirodymą „Žalgirio“ arenos amfiteatre tą pačią gruodžio 31-ą. Taip pat dalinasi žinia, kad vasario 14 dieną Valentino dienos proga surengs dar vieną bendrą savo pasirodymą – šįkart Klaipėdoje, „Švyturio“ arenos amfiteatre.

„Džiaugiuosi, kad Naujuosius metus pasitiksim muzikoj! Taip pat džiaugiuosi dėl to, kad galime jus visus pakviesti Kaune į iškart du niekada neskambėjusius koncertus“, – sako Monika Linkytė. –Mėgstu iššūkius, todėl šis įdomus ir naujas bendradarbiavimas su Leonu neša intrigą ne tik man, bet ir klausytojams. Susitinkam gruodžio 31 dieną ir būsi pirmas, kuris išgirsi tai gyvai!“, – šypsosi dainininkė.

Leono Somovo teigimu, prieš kelias savaites išleisti sėkmingi singlai suteikė daug motyvacijos ir džiaugsmo.

„Galbūt tai vieninteliai bendri mūsų koncertai, tad proga išties labai ypatinga, jos negalima praleisti“, – sako žymus muzikos prodiuseris.

Bendruose Monikos Linkytės ir Leono Somovo koncertuose skambės abiejų atlikėjų įrašyti nauji kūriniai „Sakai man lyk“, „Dūšia“, taip pat dainos iš Monikos Linkytės albumų ir solinių singlų, kaip kad klausytojų pamėgti kūriniai „Šilkas“, „Žodžių nereikia“, „Krentu žemyn“ ir, žinoma, superhitas „Po dangum“, soliniai Leon Somov kūriniai. Muzikantai klausytojams ruošia netikėtų ir įdomių sprendimų.

„Po naujų dainų pasirodymo ir susidomėjimo naujamečiu koncertu kilo mintis, kad galėtume pakviesti žmones atšvęsti meilę ir Valentino dienos proga. Muzikoje, jos juk tikrai daug! Mums patiems labai smagu ruoštis šiems pasirodymams, nes norime, kad klausytojai mus su Leonu galėtų išgirsti ir individualiai, ir taip, kaip skambame muzikoje kartu. Nekantrauju!“, – jausmais dalinasi Monika Linkytė.

„Tikrai žinau, kad koncertai bus labai gražūs. Dirbame su nuostabia komanda, kuri kartu padės viską padaryti labai kokybiškai. Turime daug dainų, sukurtų dabar ir anksčiau, norime viską apjungti ir sudėti į koncertus. Esu nusiteikęs šiam momentui ir šventiniams koncertams. Kaip bus toliau, nenoriu planuoti, norisi su visais džiaugtis dabartimi“, – sako Leonas Somovas. – Noriu, kad šis momentas liktų kaip geras prisiminimas. Toks, kaip geras nuotraukų albumas, kurį kaskart atsivertus aplanko geri jausmai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.