Aštuoniolikmetis reperis iš Vilniaus Lucid Kidd pristato debiutinį albumą

Vos 13-os metų muziką pradėjęs kurti vilnietis reperis Lucid Kidd – gerai pažįstamas Jungtinių Amerikos Valstijų klausytojams. Ką tik 18-ąjį gimtadienį atšventęs atlikėjas pristato savo debiutinį albumą „Falling To Grace“, kurį prodiusavo Niujorke įsikūrusi kompanija, dirbusi net su pasauline muzikos žvaigžde Rihanna.

 Atlikėjai Lucid Kidd ir Orpheta.<br>Adomo Mačiulio nuotr.
 Atlikėjai Lucid Kidd ir Orpheta.<br>Adomo Mačiulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-03 15:36

Jau sausio 28 dieną Lietuvos repo talentas naujausią albumą pristatys ir Vilniuje, klube „Red Cat“. Koncerte, pavadintame „Captive“ (liet. „Kalinys“), klausytojų laukia išskirtinė Lucid Kidd melodic-rap ir urban stilių muzika bei naujausios albumo „Falling To Grace“ dainos. Kartu su Lucid Kidd ant scenos pasirodys ir kylanti repo žvaigždė Orpheta.

„Mes visi esame įkalinti visuomenės ir žmonių normų, kurios mums trukdo išsireikšti kaip individams“, – sako Lucid Kidd. – „Visi esame kaliniai, tačiau ne visada tai suvokiame. Galbūt koncertas, kuriame skambės mažai kam girdėta bei unikali muzika, padės mums iš to išsilaisvinti“.

Anot reperio, koncerte galima tikėtis visko: tiek ramaus klausymo, tiek šokių. Pasirodyme skambės ne tik dainos iš naujo albumo „Falling To Grace“, tačiau ir senesni kūrėjo hitai bei dar negirdėtos dainos.

Sausio 28 dieną vyksiančiame koncerte taip pat bus galima išgirsti ir reperį Orpheta, kuris kartu atliks tiek savo solo kūrinius, tiek neseniai kartu su Lucid Kidd išleistą bendrą singlą „Thrills“.

Kaip teigia Lucid Kidd, jo muziką įkvepia laisvės kultūra, urban garsai ir Amerikos repo ikonų, tokių kaip XXXTentacion, Juice Wrld, kūryba. Atlikėjas savo dainas sėkmingai pristatė ir JAV klausytojams – albumą „Falling To Grace“ prodiusavo Niujorke įsikūrusi kompanija ir prodiuseris Corey Chorusas, taip pat kūręs dainas tokioms žvaigždėms kaip Rihanna, Keke Palmer ir Estelle.

Naujo Lucid Kidd albumo singlai pateko į populiarių dainų grojaraščius platformose „Spotify“ ir „Tidal“. Singlas „Today and Tomorrow“ atsidūrė trečioje „Spotify“ grojaraščio „Tear Drop Playlist“ vietoje, o singlas „Nothing Back“ pasiekė pirmąją „Billboard“ topo „Top Thriller Global“ vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.