Britų rokeris O. Osbourne‘as dėl sveikatos problemų atšaukia gastroles Europoje

Kultinis britų rokeris Ozzy‘is Osbourne‘as dėl sveikatos problemų atšaukia ilgai planuotas ir keliskart atidėtas gastroles Europoje ir Didžiojoje Britanijoje.

O.Osbourne'as.<br>Scanpix/ AFP nuotr.
O.Osbourne'as.<br>Scanpix/ AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-01 15:46

„Tai tikriausiai vienas sunkiausių dalykų, kuriuos man kada nors teko pranešti savo lojaliems gerbėjams“, – trečiadienį pareiškė 74-erių atlikėjas.

„Kaip jūs tikriausiai visi žinote, šį mėnesį prieš ketverius metus patyriau didelį nelaimingą atsitikimą, per kurį susižeidžiau stuburą“, – teigė O.Osbourne‘as. Nuo tada vienintelis jo tikslas esą buvęs sugrįžti į sceną. Tačiau nors su balsu yra viskas tvarkoje, fiziškai jis vis dar nesijaučiąs gerai.

Ilgame O.Osbourne‘o pareiškime užsimenama, kad jis galimai daugiau nebegalės leistis į gastroles, bent jau pasirodyti daugelyje įvairių miestų.

„Niekada nemaniau, kad mano gastrolių dienos baigsis taip. Mano komanda šiuo metu svarsto, kaip galėčiau koncertuoti nekeliaudamas iš miesto į miestą ir iš šalies į šalį“, – rašė toliau atlikėjas.

O.Osbourne‘o gastrolės keliskart buvo atidėtos dėl jo sveikatos problemų ir koronaviruso pandemijos.

Atlikėjas padėkojo savo šeimai, savo grupei, savo komandai, savo „ilgamečiams draugams“ iš sunkiojo metalo grupės „Judas Priest“, su kurias norėjo leisto į koncertinę kelionę, bei savo gerbėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.