Vido Bareikio dešimtmečio koncerte bus siekiama Lietuvos rekordo

Jau šį penktadienį originalusis Lietuvos atlikėjas Vidas Bareikis surengs didžiausią savo karjeros koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje, pavadinimu „Reivas su orkestru“. Vido ambicija į dešimtmečio koncertą suburti per 10 tūkstančių klausytojų, panašu, kad viršija lūkesčius – pardavinėjami paskutiniai bilietai į šou. Atlikėjas atskleidžia, kad koncerte laukia daugybė staigmenų, iš kurių viena – rekordo siekimas.

 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 15, 2023, 10:31 AM, atnaujinta Feb 15, 2023, 10:34 AM

Bus siekiama masiškiausios mankštos Lietuvos istorijoje rekordo.

„Jau aštuonerius metus esu aktyvus Lietuvos kyokushin karate bendruomenės narys. Ne tik pats sportuoju šį kovos meną, bet ir treniruoju vaikus. Artėjant savo muzikiniam dešimtmečiui pagalvojau, kaip galėčiau atiduoti duoklę savo „karate šeimai“ ir supratau, kad kartu galėtume nuveikti šį tą didingo ir įsimintino. Susisiekus su Lietuvos išskirtinių pasiekimų organizacija sužinojau, kad egzistuoja masiškiausios mankštos Lietuvoje rekordas, kurį mes galėtume pagerinti“, – apie būsimą įvykį pasakoja Vidas.

Pasiekimo sąlygos tokios – ne trumpiau nei 5 minutes vykstanti mankšta, kurią veda vienas žmogus, o didelė, vienodai apsirengusių žmonių grupė ją kartoja kartu su juo. Dėl šios priežasties atlikėjas V.Bareikis į dešimtečio šventę be ištikimiausių klausytojų pakvietė ir visus Lietuvos karate bendruomenės narius bei tuos, kurie bent kartą yra užsivilkę kimono ar galbūt užsivilks ateityje.

„Kartu sukursime istoriją. Jums tereikia apsivilkti viršutinę kimono dalį bei diržą, kas turite, na o visi kiti koncerto žiūrovai gali apsirengti baltai ar kuo šviesiau. Tegul šį penktadienį visą „Žalgirio“ arena nušvinta baltai!“, – teigia V.Bareikis

Dešimtmečio koncerte „Reivas su orkestru“ scenoje pasirodys virš 100 dalyvių. Tarp kurių dirigentas Vytautas Lukočius, VDU kamerinis orkestras, Jievaro Jasinskio vadovaujamas varinių pučiamųjų ansamblis, grupė „VB gang“, šokėjai, kaskadininkai ir, žinoma, visi į areną atvykę bei baltai apsirengę žmonės, kurie ir taps bendros – „masiškiausios mankštos“ pasiekimo dalyviais.

Baltas šventinio koncerto aprangos kodas gali būti įgyvendintas ne tik pasipuošus šviesiai namuose, bet ir įsigijus specialius „Reivo su orkestru“ marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.