Konstantinas Lilas – apie tai, kodėl niekad nekoncertuos vestuvėse ir bilietą nusipirkusių laukiantį asmeninį skambutį

Pirmadienio vakarą Vilniaus bare „Dirigentai“ skambėjo Konstantino Lilo dainos, istorijos iš kūrybos bei gyvenimo ir... garsus juokas. Čia įvyko jau aštuntosios „Perklausos“ – renginys, kuriame kaskart Rolandas Mackevičius kalbina vis kitą garsų atlikėją, o susirinkusieji turi galimybę ne tik išgirsti jo dainas, bet ir istorijas, kaip jos gimė ir net užduoti savo klausimą žvaigždei. Šįkart ja tapo 2020-aisiais išsiskyrusio populiaraus dueto „Lilas ir Innomine“ narys, solo karjerą pradėjęs Konstantinas Lilas.

 Konstantinas Lilas.
 Konstantinas Lilas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2023, 2:11 PM

Gerbėjai vakaro metu galėjo išgirsti dainas iš paskutinio jo albumo „Niekas nėra tikra“ ir sulaukė siurprizo – nuskambėjo naujausias Lilo kūrinys „Beždžionė“.

„Šis kūrinys dar nėra visiškai baigtas ir šiaip niekada neduodu niekam iš aplinkos pasiklausyti mano ne iki galo baigtų dainų. Kartą daviau tėvams išgirsti pirmą „Žmogus, velniškai bijantis stebuklo“ versiją, tai jie po to patarė išvis daugiau nebedainuoti. O „Beždžionė“ yra labiausiai apie mane, apie sceną, apie tai, kad visi kartais galvojame, kad kažką darome gerai, bet nebūtinai“, – šypsojosi Lilas.

2,5 metų be scenos po itin garsiai nuskambėjusių skyrybų su Innomine buvęs Lilas su R. Mackevičiumi ne kartą juokavo, jog visa jo kūryba yra liūdna ir skirta klausytis lietui lyjant, todėl atlikėjas juokėsi, jog jo niekas niekada nekvies ir jis niekada negros vestuvėse.

„Nebent laidotuvėse. Pirmosios bus tavo, Rolandai“, – jį dėl liūdnų dainų vis pašiepiančiam R. Mackevičiui juokais sakė vakaro svečias.

Kalbėdamas apie kūrybą, Lilas juokavo, jog ją labiausiai įkvepia... honorarai, tačiau gerą humoro jausmą turintis atlikėjas teigė, kad pastaruoju metu koncertų nerengia ir jo gerbėjų po grupės „Lilas ir Innomine“ skyrybų sumažėjo perpus.

Vakaro metu muzikos kūrėjas atskleidė, kad artimiausias jo pasirodymas, kaip ir pernai, vyks liepos 5-ąją.

„Tai gera data, nes kitą dieną šventinė liepos 6 ir gali būti ramus, kad nereiks keltis į darbą. O be to tai mano gimtadienis. Sugalvojau pradėti tradiciją šią dieną koncertuoti vis kitoje išskirtinėje vietoje. Šiemet nusipirkusiųjų bilietų lauks siurprizas – niekas nežinos, kur bus pasirodymas, kol likus dviem valandoms iki jo visi sulauks mano skambučio. Paskambinęs kiekvienam asmeniškai pranešiu, kur atvykti“, – intrigavo atlikėjas.

Taip pat atėję į renginį pirmąkart išgirdo apie kuriamą naują Lilo albumą, pasirodysiantį šį rudenį.

„Įrašinėjame jį su ta pačia chebra, jis bus panašaus skambesio, tik „riebesnis“. Labiau maišysime įvairius žanrus. Bus tikrai geras albumas“, – neslėpė Lilas.

Laidos įrašas greitu metu pasirodys internete, o daugiau naujienų socialiniuose „Perklausos“ tinkluose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?