Monika Liu naują savo dainą „Kodėl tu čia?“ skiria visiems neištikimiems vyrams

Dainininkė ir dainų kūrėja Monika Liu žengia į naują kūrybinį etapą, o kartu su nauju singlu paleidžia ir seną situaciją – kai vyras po darbo vakarėlio negrįžo namo: „Skiriu šią dainą visiems neištikimiems vyrams“, – su šypsena veide, praėjus užtektinai laikui nuo nemalonios situacijos, sako Monika. Naujiena pasirodė kartu su režisieriaus Sauliaus Baradinsko režisuotu vaizdo klipu.

 Monika Liu.<br> V.Morkevičiaus nuotr.
 Monika Liu.<br> V.Morkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2023, 10:16 AM

Tai kartojasi visame pasaulyje

„Kai tave įskaudinęs žmogus vis dar yra tavo namuose, o tu savęs klausi „Kodėl tu čia?“, vadinasi laikas paprašyti namų raktų ir tarti „viso gero“. Esu taip padariusi“, – prisimena Monika.

Kadaise neištikimybę išgyvenusi Monika Liu subėrė jausmus į naująją dainą „Kodėl tu čia?“. Joje dainininkė ir dainų kūrėja pasakoja apie vyrą, kuris išėjo į darbo vakarėlį ir naktį negrįžo: „Ši daina parašyta iš moters perspektyvos“, – pasakoja kūrėja.

Pasak dainininkės, tekstas yra apie buitinę situaciją, kuri nepriklausomai nuo metų laiko, šalies ar santykių rimtumo, kažkur vis pasikartoja: „Kaltas, kaltas, kaltas, žmona, kad nusekiau paskui šilkinį sijoną“, – dainuoja Monika Liu.

Emocijos veržiasi per kraštus – nuo meilės iki neapykantos

Kurti vaizdo klipo savo naujai dainai Monika pakvietė pripažintą režisierių Saulių Baradinską: „Su Sauliumi susipažinome pernai vasarą mano klasioko Viliaus vestuvėse. Jose dalyvavo ir klipe šokantis Kipras. Taigi, jei ne Vilius vestuvės, nežinia, koks būtų šios dainos vaizdo klipo likimas“, – juokiasi Monika.

Vaizdo klipe Monika vaidina viena, tačiau vienai scenai pasirodo ir minėtas Kipras Chlebinskas: „Per šiuolaikinį šokį įkūnijome trintį tarp dviejų žmonių: nuo meilės iki neapykantos“, – dalį siužeto pristato dainininkė, kuri šokyje įkūnijo vyrą.

Monika Liu džiaugiasi, jog kartu su tokia stipria komanda filmavimo procesas buvo smagus ir lengvas: „Būtent filmuodamasi šiame klipe supratau, kad vaizdo klipų kūrimas man kelia tokią pat euforiją, kaip ir dainų rašymas, įrašai studijoje ir gyvas atlikimas.“

Vaizdo klipo pabaigoje – mįslė

„Galiausiai viskas išsivynioja taip, kad dužusiame santykyje abu yra kalti“, – trumpai taria Monika. Ji dainuoja apie tai, kad vyras jau ėjo namo, bet ta moteris vilkinti šilkinį sijoną jam tarė komplimentą – „moteriai esi dovana“.

Vėliau kadre matome, kaip Monika sudegina dovaną. „Buvo labai gera tai padaryti“, – juokiasi dainininkė ir duoda užuominą: „Pačioje klipo pabaigoje yra atsakomas esminis klausimas, kuris skamba ir dainos pavadinime „Kodėl tu čia?“. Akyliausi pastebės“, – šypsosi Liu.

Naujas albumas ir pristatymas – čia pat

Jau gegužės 6 d. elegantiškoji, nenuspėjama saldžiabalsė Monika Liu pristato naują muzikinį albumą tokiu pat pavadinimu kaip ir naujasis singlas – „Kodėl tu čia?“.

„Po tokių įspūdingų metų prisikaupė daug naujų istorijų ir dainų. Netelpa viduje, tad privalau pasidalinti“ – sako Liu. Intymus, jautrus dramatiškas, sentimentalus, ir žinoma, juokingas Monikos Liu pasirodymas vyks „Compensa“ koncertų salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.