Gabrielius Vagelis skelbia pirmąjį savo karjeros arenos šou

Penktadienį legendinėje Kauno sporto halėje efektingą vakarėlį kartu su DJ Jovani surengęs atlikėjas Gabrielius Vagelis koncerto pabaigoje paskelbė naujieną – savo gimtadienį šiemet charizmatiškasis atlikėjas atšvęs įsimintinai, surengdamas pirmąjį savo karjeroje solinį „Žalgirio“ arenos šou.

Gabrielius Vagelis.<br>D.Umbraso nuotr.
Gabrielius Vagelis.<br>D.Umbraso nuotr.
Gabrielius Vagelis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gabrielius Vagelis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gabrielius Vagelis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gabrielius Vagelis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 30, 2023, 6:14 PM

Į didžiausią Lietuvoje ir visose Baltijos šalyse areną G. Vagelis pakvies lapkričio 16 d. – per savo 28-ąjį gimtadienį.

„Jausdamas, kokio palaikymo sulaukiu iš jūsų, mielieji, visoje Lietuvoje ir ne tik, matydamas, kaip gausiai renkatės į mano koncertus, supratau, kad labai noriu suburti jus visus ir šiemet savo gimtadienį atšvęsti didžiuliame draugų būryje. Tad lapkričio 16 d. be galo jūsų lauksiu „Žalgirio“ arenoje, o jei klausiate, ko labiausiai noriu dovanų – tai išvysti jus“, – mintimis dalinosi G. Vagelis.

Išskirtinio balso tembro savininkas žada surengti įspūdingą pasirodymą su grupe, šokėjais, inovatyviais techniniais sprendimais ir, žinoma, staigmenomis.

Rudenį planuojamas išleisti naujas G. Vagelio albumas, tad „Žalgirio“ arenoje skambės tiek naujos, dar niekur negirdėtos dainos, tiek ir visi didžiausi atlikėjo hitai, kurių pastaruoju metu Gabrielius pažėrė ne vieną.

„Noriu sukurti tokį vakarą, apie kurį visi kalbėtume ir prisimintume dar ilgai. Jam ruošiamės jau dabar, pažadu, kad tikrai jus nustebinsime. Taigi būkite kartu ir viską išvyskite savo akimis“, – paslaptingai kalbėjo G. Vagelis.

Dainininkas nežada tuščiai leisti ir vasaros – birželio pradžioje turėtų pasirodyti naujas G. Vagelio singlas, o jau liepos 6 d. atsinaujinusią koncertinę programą pirmieji galės išvysti į Palangos koncertų salę susirinkę žiūrovai. Taip pat atlikėjas rugpjūčio mėnesį surengs koncertų ciklą po atviru dangumi Trakų pilyje, Kauno VDU Botanikos sode, Šiaulių Chaimo Frenkelio viloje ir Klaipėdos Jono kalnelyje bei pasirodys festivaliuose „M.A.M.A. vasara“ ir „Granatos Live“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.