Naujo albumo išvakarėse Monika Liu pristatė dainą „Į Tave“

Neseniai pristačiusi dramatišką dainą apie neištikimybę „ Kodėl Tu Čia?’’ su įspūdingu video klipu, dainų kūrėja Monika Liu pristato naują kūrinį „Į Tave“. Modernaus skambesio daina pasirodo ilgai laukto atlikėjos albumo „Kodėl tu čia?“ pristatymo išvakarėse. Jau gegužės 6 dieną gerbėjai galės pirmieji gyvai išgirsti naujausią Monikos muziką koncerte, kuriame netrūks ypatingų akcentų.

Monika Liu.<br>V.Ščiavinsko nuotr. 
Monika Liu.<br>V.Ščiavinsko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2023, 9:51 AM

Anot atlikėjos, daina „Į Tave“ pasakoja apie išsiskyrimą ir likusią paskutinę neatsakytą susirašinėjimo žinutę. Kai sunku patikėti santykių pabaiga ir vis neapleidžia viltis, kad viskas gali ir vėl būti taip, kaip buvo.

„Visi jau miega, tik aš viena sugrįžtu mintimis į Tave – juk liko tiek nepasakyta“, – dainuoja Monika Liu.

Nors išsiskiria savo skambesiu, tekstu daina puikiai dera prie naujojo albumo, kuris taip pat bus išleistas ir vinilinės plokštelės formatu, tematikos. Aštuonių dainų rinkinyje „Kodėl tu čia?“ klausytojai išgirs istorijas apie meilę, neištikimybę, išsiskyrimą ir, žinoma, „Sentimentus“ – dainininkė įrašė ilgąją Europą apskriejusio kūrinio versiją.

Antrasis lietuvių kalba parašytas albumas – savitas 2020 m. pasirodžiusios „Melodijos“ tęsinys, atskleidžiantis tolimesnę Monikos Liu kelionę. Kaip ir ankstesni kūriniai, „Kodėl tu čia?“ įrašytas Londone, su britų prodiuserio Miles James pagalba.

„Šiose dainose jaučiasi didelis mano paaugimas nuo tada, kai įrašėme „Melodiją“. Jos atspindi mano jausmus ir skamba dar stipriau“, – teigia atlikėja, pridurdama, kad į albumą nugulė daugybė emocijų ir patirčių – nuo pandemijos iki „Eurovizijos“ dainų konkurso ir sveikatos iššūkių.

Koncerte – ypatingi akcentai

Jau gegužės 6 dieną, dainininkė surengs albumo pristatymo koncertą Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje. Jame atlikėja pasirodys su bendražygiais muzikantais Motiejumi Bazaru, Mykolu Bazaru, Benediktu Bazaru bei Mantu Joneikiu. Susirinkę klausytojai galės ne tik pirmą kartą gyvai išgirsti naujus kūrinius, bet ir išvysti ypatingą vaizdą.

„Šįkart labai daug dėmesio skiriame scenografijai“, – atskleidžia Monika Liu. Kad žiūrovams sukurtų ypatingą reginį, ji suvienijo jėgas su vienu žymiausiu Lietuvos šviesų dailininku Arvydu Buinausku. Specialiai šiam vakarui taip pat siuvamas naujas sceninis kostiumas.

Koncerto žiūrovai turės galimybę pirmieji įsigyti vinilinę „Kodėl tu čia?“ plokštelę, o muzikos pasiklausymo platformose albumas pasirodys artimiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.