Muzikos festivalyje „Galapagai“ į sceną lips vieni ryškiausių Lietuvos komikų

Pirma vasaros diena ir tai reiškia tik vieną – dar daugiau gerų vasaros naujienų! Šiandien tarptautinis muzikos festivalis „Galapagai“ anonsuoja, kad šiais metais Zaraso ežero saloje sutiksime ne tik užsienio ir Lietuvos muzikos žvaigždes, bet ir vienus ryškiausių komikų Lietuvoje, nes festivalyje pasirodys: Markas Žukauskas, Mantas Grimalis, Evaldas Jasaitis, Antanas Sadauskas, Airidas Jankus, Viktoras Balykov, Emilis Jokūbas, Mantas Patarakas, Vanilla Killa B bei Tomaš Rynkevič!

Komikų scena praėjusių metų festivalyje. <br>E.Urbonavičiūtės nuotr. 
Komikų scena praėjusių metų festivalyje. <br>E.Urbonavičiūtės nuotr. 
Airidas Jankus. <br>E.Urbonavičiūtės nuotr. 
Airidas Jankus. <br>E.Urbonavičiūtės nuotr. 
Antanas Sadauskas. <br>E.Urbonavičiūtės nuotr. 
Antanas Sadauskas. <br>E.Urbonavičiūtės nuotr. 
Mantas Patarakas. <br>E.Urbonavičiūtės nuotr. 
Mantas Patarakas. <br>E.Urbonavičiūtės nuotr. 
Emilis Jokūbas. <br>R.Snarskio nuotr. 
Emilis Jokūbas. <br>R.Snarskio nuotr. 
Vanilla Killa B. <br>R.Snarskio nuotr. 
Vanilla Killa B. <br>R.Snarskio nuotr. 
Mantas Grimalis. <br>R.Snarskio nuotr. 
Mantas Grimalis. <br>R.Snarskio nuotr. 
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jun 1, 2023, 9:47 AM, atnaujinta Jun 1, 2023, 9:51 AM

„Jau antrus metus mūsų festivalių namuose Vilniuje, klube „Line Up“ kiekvieną savaitę jaunosios kartos Lietuvos komikai rengia pasirodymus. Praėjusiais metais pirmą kartą „Galapaguose“ pristatėme komikų sceną, kurioje festivalyje save išbandė visas būrys Lietuvos komikų.

Net kelias valandas, non stop griaudėjo juokas, tad šiais metais komedijos scena festivalyje būtinai bus ir vėl, nes juk seniai aišku, kad žmonės į festivalius susirenka, ne tik dėl gamtos ir muzikos, bet ir dėl ypatingai gero laiko, o su komikais tas laikas užtikrintai dar ir juokingas!,– pasakoja festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis – Blėka.

Praėjusiais metais festivalyje „Galapagai“ komikai konkuravo tarpusavyje, stengdamiesi prajuokinti kuo platesnę festivalio auditoriją, tuomet jie publikai pristatė tiek dar niekur neišbandytus juokelius, tiek bajerius festivaline tematika, tiek geriausią savo programą.

Šią vasarą, liepos 28–30 dienomis, Zaraso ežero saloje skambės ne tik įvairios stilistikos muzika, bet ir daug juoko, nes visas festivalyje pasirodysiantis komikų flangas jam ruošiasi itin stipriai bei žada nustebinti improvizacijomis bei gyvu bendravimu su pačia publika!

„Pernai buvo labai smagu visiems kartu pasirodyti vienoje scenoje ir kartu visiems keliauti į festivalį bei turėti ypatingai gerą laiką užkulisiuose, ir aišku pasirodyti žmonėms. Šiais metais festivalyje „Galapagai“ galima tikėtis dar įspūdingesnio pasirodymo!

Mes visi, per metus esame gerokai patobulėję, tad iš mūsų visų galima tikėtis itin stiprių bajerių bei juoko! Liūdna, bet praėjusią vasarą mums nepavyko likti festivalyje ilgiau, bet šiemet laukiam nesulaukiam kada galėsim po pasirodymų patys festivaliauti, išvysti festivalyje grosiančius atlikėjus, kartu suvalgyti picą ar pagurkšnoti kokių nors vaisvandenių!,– lūkesčiais dalinasi, visus komikus festivaliui subūręs, Antanas Sadauskas.

Tokį komikų: Marko Žukausko, Manto Grimalio, Evaldo Jasaičio, Antano Sadausko, Airido Jankaus, Viktoro Balykov, Emilio Jokūbo, Manto Patarako, Vanilla Killa B bei Tomaš Rynkevič sąstatą vienoje krūvoje buvo galima išvysti tik prieš 3–4 metus, dar tuomet kai jie tik pradėjo savo karjerą, todėl festivalyje „Galapagai“ išvysti juos drauge neįkainojama patirtis!

Visi festivalyje dalyvausiantys komikai rengia savo solo pasirodymus, keliauja į turus, kuria podcast‘us. „Turime išties daug veiklos, atviro mikrofono vakaruose retai besusitinkame, į sceną visi kartu lipame labai retai, tad bus tikrai labai smagu vėl visiems kartu pasirodyti festivalyje!“,– pasakoja komikas Antanas Sadauskas.

Be 10 komikų sąstato festivalyje „Galapagai“, liepos 28–30 dienomis, Zaraso ežero saloje sutiksime ir gausų būrį užsienio ir Lietuvos muzikos žvaigždžių! Festivalyje pasirodymus surengs: Röyksopp Dj Set, SIGMA Dj Set, „G&G Sindikatas“, Vaidas Baumila, „8 Kambarys“, „FC Baseball“, Evgenya Redko, „Sisters On Wire“, „Kamanių Šilelis“, Konstantinas Lilas bei daugybė kitų vardų! Visos naujienos sugula: galapagai.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.