Roko sensacija Manuel Nox uždegs Lietuvą nepamirštamu gyvu pasirodymu

Lietuvos roko muzikos entuziastai ruošiasi įelektrinančiam vakarui, nes išskirtiniu vokalu ir užburiančiu sceniniu įvaizdžiu garsėjanti roko muzikos sensacija iš Kalifornijos, Manuel Nox pirmą kartą Lietuvoje surengs nepamirštamą gyvą pasirodymą.

Manuel Nox.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Manuel Nox.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Manuel Nox.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Manuel Nox.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Manuel Nox.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Manuel Nox.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 4, 2023, 12:26 PM, atnaujinta Jul 4, 2023, 12:31 PM

Marijampolės stadione, ypatingą Lietuvai dieną, liepos 6-ąją, įvyksiantis M.Nox koncertas bus kupinas energijos, talento, įelektrinančių gitaros įgūdžių ir neprilygstamos aistros roko muzikai.

Klausytojai gali tikėtis užburiančio bei dinamiško pasirodymo, kuriame bus ir gerbėjų pamėgtų, ir naujų kūrinių, atskleidžiančių M. Nox, kaip atlikėjo, evoliuciją.

Svečias tik Lietuvai paruošė specialią programą, kurioje paskelbs keletą karščiausių naujienų ir pirmą kartą pristatys pasaulinę savo naujos muzikos premjerą. M. Nox išskirtiniu skambesiu, kuriame susilieja klasikinio, alternatyvaus roko ir šiek tiek klasikos elementų, suformavo ištikimų gerbėjų būrį visame pasaulyje.

Nuo emocingų baladžių iki adrenalino kupinų himnų – Nox dainos persmelktos autentiškumo, pažeidžiamumo ir atvirumo. M. Nox garsėja magnetiška scenine išvaizda ir gebėjimu užmegzti ryšį su publika.

Jo pasirodymams būdinga nesuvaidinta energija, uždeganti minią ir sukurianti elektrinę atmosferą. Pasižymėkite savo kalendorius, nes M. Nox atvyksta į Lietuvą, pasiruošęs surengti pasirodymą, kuris neabejotinai įeis į muzikos istoriją. Pasiruoškite rokenrolui, dainuoti iš visos širdies ir pasinerti į muzikos magiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.