Mantas Jankavičius pristato kūrinį „Paryžius“: „Gyvename nuostabioje šalyje“

Besiruošdamas didžiausiems vasaros koncertams, atlikėjas, aktorius ir dainų autorius Mantas Jankavičius klausytojams dovanoja lengvą ir nuotaikingą kūrinį „Paryžius“. Jis sako, jog nors dažnai idealizuojame didžiąsias pasaulio sostines, tokias kaip Roma, Barselona, Paryžius ar Niujorkas, gana retai apsidairome aplink ir įvertiname tai, ką turime šalia.

 Mantas Jankavičius.<br>K.Meliauskas.
 Mantas Jankavičius.<br>K.Meliauskas.
 Mantas Jankavičius.<br>K.Meliauskas.
 Mantas Jankavičius.<br>K.Meliauskas.
 Mantas Jankavičius.<br>K.Meliauskas.
 Mantas Jankavičius.<br>K.Meliauskas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 18, 2023, 11:29 AM

„Žmogus neretai galvoja, kad kažkur kitur yra ir bus geriau, nei ten, kur esame dabar. Kalbant atvirai, gyvenime ne kartą yra buvę momentų, kad tik per plauką nemečiau visko ir neišvykau ieškoti to „geriau“ – nes tik čia gyventi yra sunku ir viskas užknisa. Tačiau galiausiai supratau, kad niekur pasaulyje nebus gerai, kol nebus gerai savo paties galvoje – kad ir į kurį pasaulio kraštą nuvyksiu, ir ten sutiksiu save su viskuo, ką turiu“, – patirtimi dalinasi Mantas.

Jis sako, jog dažnai pamirštame, kokie esame laimingi čia – gyvename nuostabioje šalyje, esame apsupti nuostabių žmonių, gamtos, turime galimybes kurti, keliauti, džiaugtis visomis laisvės suteikiamomis galimybėmis.

„Norisi kiekvienam palinkėti skirti laiko sau, sustoti, apsidairyti ir pagalvoti ko trūksta iki to „svajonių“ gyvenimo. Tebūnie tos svajonės pavadinimas – „Paryžius“, tad kviečiu klausyti naujos dainos“, – apie dainą pasakoja dainininkas.

Mantas naująjį kūrinį pristatyti žada stilingiausiuose vasaros koncertuose – rugpjūčio 16 d. Palangos koncertų salėje bei rugsėjo 9 d. Vilniaus „Vasaros terasoje“.

Po vasaros sezono uždarymo atlikėjas pasidalins dar ne viena muzikine premjera, o metų pabaigoje Mantas klausytojus kvies kartu atšvęsti jo 25 metų scenoje gimtadienį – Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos arenose surengs didžiausius karjeros koncertus „12 violončelių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.