Palangą sudrebins didžiausias Kastyčio Kerbedžio vasaros koncertas

Šiemet jubiliejų švenčiantis energingas ir žavus dainininkas Kastytis Kerbedis kviečia į muzikinį pasimatymą Palangos koncertų salėje.

Kastytis Kerbedis.<br> Organizatorių nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br> Organizatorių nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br> Organizatorių nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 19, 2023, 10:49 AM

Liepos 21-ąją vienas garsiausių Lietuvos atlikėjų surengs įspūdingą koncertą ir pristatys „auksinių hitų“ kolekciją. Tai vienintelis suplanuotas K. Kerbedžio pasirodymas Palangoje šiais metais.

Skambės ne tik populiariausios maestro dainos „Sakale, lėk“, „Sustok, traukiny“, „Pienių vynas“, „Nakty“, „Dėl Tavęs galiu“, „Mėlynakė“, bet ir naujausi kūriniai.

Nepamirštamas muzikines akimirkas gerbėjams mėgstantis dovanoti dainininkas įsitikinęs, kad jo meilės ir dainų užteks visiems. O iki smulkiausių detalių apgalvotas koncertas vasariškoje Palangoje paliks gerbėjams ypatingus prisiminimus.

Per du tūkstančius žiūrovų talpinančioje Palangos koncertų salėje K. Kerbedis pasirodys su aukščiausiai iškelta kokybės kartele. Dainininkas garsėja savo reiklumu ir sau, ir kartu su juo scenoje dirbantiems profesionalams.

Atlikėjas žinomas ne tik laiką pralenkiančiomis dainomis, bet ir išskirtiniu bendravimu su žiūrovais. Be to, dainininkas įsitikinęs, kad Lietuvos pajūrio kurorte į koncertą susirinkę žiūrovai nenustygs savo vietose.

Norintys kartu ne tik dainuoti, bet ir šokti – galės linksmintis komfortiškai, nes numatyta galimybė įsigyti stovimus bilietus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.