Jūros šventėje skambės pasaulinio lygio atlikėjo muzika: atvyksta Samas Ryderis

Laukiamiausias vasaros renginys – Jūros šventė startuoja jau šiandien. Pagrindinė šventės partnerė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija dovanoja įspūdingą nemokamą koncertą, kokio Klaipėda nematė kone dešimtmetį.

Samas Ryderis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Samas Ryderis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Samas Ryderis.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Samas Ryderis.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Samas Ryderis.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Samas Ryderis.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Samas Ryderis.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Samas Ryderis.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Samas Ryderis.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Samas Ryderis.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2023-07-21 15:44

Liepos 21-ąją kruizinių laivų terminale koncertuos ne tik žymiausi šalies atlikėjai, bet ir išskirtinio vokalo savininkas, milijoninę bendruomenę socialiniuose tinkluose turinti britų muzikos žvaigždė Samas Ryderis. Tai vienintelis jo koncertas Baltijos šalyse šiais metais.

„Jūra mums labai brangi ir jos šventę privalu švęsti su trenksmu. Norėjosi visą Lietuvą pritraukti į Klaipėdą pasiūlant kažką tokio, ko gyvai dar neteko girdėti. Panašaus kalibro žvaigždė, kokią mes matysime šįvakar, Jūros šventėje viešėjo daugiau nei prieš 10 metų. Tai bus tikrai įspūdingas vakaras, kurį dovanojame klaipėdiečiams ir miesto svečiams“, – sako AB Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Algis Latakas.

33-ejų atlikėjas Samas Ryderis yra profesionalus dainininkas, gitaristas ir dainų autorius. Jis išgarsėjo 2020-ųjų kovą, kai prasidėjus pirmajam karantinui dėl COVID-19 pandemijos ėmė kelti įvairių populiarių dainų perdirbinius savo „TikTok“ paskyroje. 2020 metų pabaigoje jis tapo populiariausiu atlikėju šiame socialiniame tinkle.

Sparčiai populiarėjantis Didžiosios Britanijos atlikėjas ypatingos sėkmės sulaukė 2022-ųjų „Eurovizijos“ dainų konkurse, kur su su savo kūriniu „Space Man“ užėmė antrą vietą ir kartu tapo daugiausiai balų gavusiu Didžiosios Britanijos „Eurovizijos“ dalyviu.

Prieš pusmetį dainininko muzikinis kelias susikirto su geriausiais pasaulio didžėjais Sigala ir Davidu Guetta, o klausytojų ausis pasiekė puikus rezultatas – patrauklus šokių kūrinys „Living Without You“. Jaunas ir ambicingas atlikėjas jau turėjo garbės koncertuoti su visų laikų populiariausia roko grupe „Queen“ žymiajame Vemblio stadione (Londone).

Uosto direkcijos dovanojamas didysis penktadienio koncertas šiemet yra vienas laukiamiausių ir įspūdingiausių visos Jūros šventės akcentų, kuriam ruoštasi itin atsakingai. Derybos tikslinant detales su atlikėju Samu Ryderiu truko pusmetį.

Kruizinių laivų terminale taip pat pasirodys ir Klaipėdos džiazo orkestras, svečiai iš Jungtinių Amerikos Valstijų – JAV karinių jūrų pajėgų grupė Europai ir Afrikai bei grupė „Biplan“, po vidurnakčio – Dj Vladas. Koncertas startuos 19.30 val.

Pagrindinis šventės partneris Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija pristato ne tik įspūdingą ir abejingų nepaliksiantį koncertą, bet ir kviečia į įspūdingiausiu Jūros šventės pradžios akcentu ir vėl tapsiančią Jūros šventės eiseną. Per pusšimtis Klaipėdos įmonių, organizacijų bendruomenių kaip ir kasmet stebins savo išradingumu, spalvomis, garsais ir emocijomis, kurios miestą užlies visam savaitgaliui.

Šeštadienį Uosto direkcija kviečia į jau 13-ą kartą organizuojamas gilias tradicijas turinčias drakonų valčių lenktynes. Danės upėje 500 metrų distancijoje dėl Uosto direkcijos taurės ir geriausiųjų vardo kausis 40 komandų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.