Natalija Bunkė skelbia papildomą koncertą Kaune ir pristato naują dainą „Kosmosas“

Viena ryškiausių Lietuvos popmuzikos žvaigždžių Natalija Bunkė paskelbė apie grandiozinių koncertinių gastrolių „Kosmosas“ papildomą koncertą Kaune. Šiandien oficialiai patvirtinta, kad Natalijos Bunkės koncertų turo „Kosmosas“ šou papildomas koncertas kitų metų vasario 10-ąją dieną bus surengtas Žalgirio arenoje Kaune.

 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 4, 2023, 9:17 AM, atnaujinta Sep 4, 2023, 9:19 AM

Tokiu būdu, dainininkės gastrolės vyks visose svarbiausiose penkių didžiųjų šalies miestų arenose: gruodžio 8 d.„Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje, gruodžio 25 d. „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje, gruodžio 26 d. „Šiaulių“ arenoje Šiauliuose, gruodžio 30 d. „Kalnapilio“ arenoje Panevėžyje ir vasario 10 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune.

Viena garsiausių Lietuvos dainininkių Natalija Bunkė šiandien ne tik paskelbė apie papildomą gastrolių koncertą Kaune, bet ir pristatė naujausią savo dainą ir muzikinį klipą „Kosmosas“. Garsenybė atvira – tai vienas moderniausių ir daugiausiai kainavusių jos darbų.

Natalija Bunkė sako, kad dėl savo gerbėjų jai nieko negaila ir naujasis jos turas tokiu pat pavadinimu „Kosmosas“ taps nepaprastu reginiu, kuris privers nustebti kiekvieną.

Pasak Natalijos Bunkės, naujoji jos premjera turi kelias žinutes. Pirmoji – saugoti ir tausoti gamtą, antroji – drąsinanti kiekvieną susikurti savo asmeninį kosmosą, nepaprastą meilės istoriją, kuri svaigins ir kurs įspūdingas emocijas, be kurių mūsų gyvenimas būtų pilkas ir be spalvų.

„Daina „Kosmosas“ iliustruoja turą po didžiąsias Lietuvos arenas. Pats žodis kosmosas jau nusako tai, kad mano gerbėjų laukia daugybė įspūdžių ir netikėtumų. O klipas yra apie meilės istoriją – kiekvienas įsimylėjęs žmogus jaučiasi tarsi kosmose, o kad taip nutiktų reikia saugoti žemę, pradėti viską nuo savęs, nuo savo asmeninės planetos ir tuomet kiekvienas atsidursime ten, kur labiausiai norime ir svajojame“, – teigia dainininkė.

„Ši daina skirta visiems svajojantiems. Kas nutiktų jei išties atsidurtume kosmose? Ar ilgėtumėmės savo planetos? Kviečiu visus trumpam pasinerti į fantastines svajones, kurios gali virsti realybe. Aš visuomet sakau, kad nėra nieko neįmanomo, svarbu išdrįsti žengti pirmą žingsnį ir tuomet net kosmosas taps pasiekiamas ranka“.

Šiam vaizdo klipui Natalija Bunkė pradėjo ruoštis iškart po savo gyvenimo koncerto „Verta milijono“. Anot dainininkės, skambant pirmiesiems dainos akordams ji pasijuto tarsi kosmose, būtent tada gimė mintis taip pavadinti savo naujausią turą po Lietuvą. Šiam tikslui ji ne tik kūrė kostiumus su garsiausiais dizaineriaiss, bet ir kiekvieną savo įvaizdį derino su geriausiais savo srities profesionalais.

„Net makiažai buvo derinami per nuotolį, nes savo visažistę pasirinkau iš Didžiosios Britanijos, kuri dirba su ryškiausiomis pasaulio žvaigždėmis. Specialiai vaizdo klipui užsakėme etnokosmologijos centrą. Dainą sukūrė Stano, kuriuo be galo pasitikiu, o vaizdo klipą filmavo ir kūrė Aurimas Šidiškis su savo komanda“, – sako dainininkė. „Aš esu labai laiminga, kad galiu dirbti su pačiais geriausiais savo srities profesionalais – tais, kurie diktuoja madas filmuojant garsiausių atlikėjų vaizdo klipus“.

Šių metų rugsėjo 4-oji diena Natalijai Bunkei svarbi ne tik dėl to, kad pristatomi naujausia jos daina ir vaizdo klipas, bet ir dėl to, kad šiandien dainininkė paskelbė apie papildomą areninių gastrolių „Kosmosas“ koncertą Kaune.

„Ši diena man taip pat svarbi ir tuo, kad skelbiamas papildomas koncertinio turo koncertas didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune. Tai – mano gimtasis miestas ir palikti savo gerbėjus iš Kauno be areninio koncerto būtų nuodėmė. Tad vasario 10-ąją visus kviečiu į kosmosą“, – teigia Natalija Bunkė.

„Jau prieš tai buvęs koncertas šioje arenoje įrodė, kad mano gerbėjų armija – milžiniška, jie patys ištikimiausi ir tikrai moka švęsti gyvenimą. Pažadu, kad šį kartą viskas bus dar aukštesniame lygyje ir naujas šou taps vienu įsimintiniausiu ne tik mano, bet ir visų mūsų gyvenimuose. Be to, kiekvieno miesto, kuriame vyks gastrolių koncertai, didžiųjų arenų scenose pasirodysiu ne tik aš, bet ir kviestiniai svečiai. Apie tai nenoriu daugžodžiauti, nes geriausias įspūdis būna tuomet, kai lieka bent šiek tiek paslapties“.

Koncertinis Natalijos Bunkės turas „Kosmosas“ žada daugybę staigmenų, koncertuose bus panaudotos naujausios technologijos, taip pat specialiai šiems koncertams yra kuriami tokie šou elementai, kurių iki šiol Lietuvoje niekas nenaudojo.

„Man šie koncertai yra labai svarbūs, todėl visų pirma stengiuosi dėl savo gerbėjų. Juk visi jie tikisi kažko naujo, nerėgėto, to, ko niekas iki šiol nedarė“, – sako Natalija Bunkė. „Aš nebijau rizikuoti ir labai noriu visiems sukurti tokią pramogą, kuri atmintyje išliktų ilgai. Manau, kad tokie koncertai yra erdvė ne tik pristatyti naujas dainas, kurios taps hitais, bet ir diktuoti madas“.

Dainininkė mano, kad Lietuvos atlikėjai labai stengiasi nustebinti savo gerbėjus.

„Jei palyginsite užsienio svečių koncertus ir tuos, kuriuose rengiame mes, įsitikinsite, kad lietuviai stengiasi kur kas labiau. Tai yra labai didelė investicija, bet, kaip aš sakau, savo ištikimam gerbėjui nieko negaila“, – teigia Natalija Bunkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.