Evgenya Redko paskelbė didžiausią koncertą savo karjeroje: „Nebijokit svajoti, svajonės pildosi“

Viena autentiškiausių Lietuvos atlikėjų Evgenya Redko paskelbė svarbiausią koncertą savo karjeroje „Odė Kalėdoms“, kuris vyks didžiausių metų švenčių sukūryje, gruodžio 30 d., „Compensa koncertų salėje“, Vilniuje.

Evgenya Redko.<br>A.Skulskytės nuotr.
Evgenya Redko.<br>A.Skulskytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-18 10:24

„Link šio žingsnio ėjau ilgai. Didelė scena ir erdvė suteikia man galimybę pasirodymą kūrybiškai išpildyti dar didesniu mastu. Pastaraisiais metais manyje įvyko didžiulis energijos virsmas, todėl jaučiuosi šiam įvykiui, kaip niekad, pasiruošusi“, – dalijosi Evgenya.

Kviečia prisijungti prie šventės kūrimo

Evgenya Redko kartu su vyru Asi Yehuda, kuris yra ir jos kūrybinis partneris, didžiausiam karjeros koncertui ruoštis pradėjo dar vėlyvą vasarą.

„Galbūt kiek neįprasta pradėti galvoti apie Kalėdas taip anksti, tačiau ne tiek ir daug iki jų ir liko. Na, o aš apie Kalėdas ir jų laikotarpį galvoju dar nuo praėjusių metų, kai išleidau EP albumą „Odė Kalėdoms“. Tuomet ir ėmiau svajoti, kad šiemet per šventes surengsiu didžiausią koncertą savo karjeroje. Nebijokit svajoti, svajonės pildosi“, – šypsojosi E. Redko.

Koncerto užmojai dideli, todėl grupė pradeda repetuoti dar šį mėnesį. O jau gruodžio 30 d. Evgenya Redko su komanda žada sukurti visapusį šventinį patyrimą.

Beje, atlikėja skatina šventinę nuotaiką pradėti kurti dar namuose, taip pat pasipuošti: „Tai, kas vyksta iki koncerto ir po jo – irgi yra dalis patyrimo. Labai viliuosi, kad „Odė Kalėdoms“ nesibaigs sulig paskutine daina ir mano svečiai su savimi išsineš ypatingą emociją, kuri juos lydės į 2024-uosius“, – sakė atlikėja.

Kokia ta šventinė programa?

Evgenya Redko visus šiuos metus skyrė muzikinei transformacijai savo gyvo garso pasirodymuose. Tie, kas lankėsi jos koncertuose šiemet, tai jau galėjo pastebėti.

„Dabar mano koncertuose dar daugiau gyvos muzikos, energijos ir vizualaus koncepto išpildymo. Be to, kaip grupė esame labai susigroję ir vieni kitus jaučiame idealiai“, – džiaugėsi Evgenya.

Metų pabaigos koncerte ji pasakos istoriją, kuri prasidėjo kuriant debiutinį albumą „Deivės“ ir tęsėsi įrašinėjant albumą „SOS“. Žinoma, šventiniame koncerte skambės ir kalėdinės dainos iš Evgenya Redko EP „Odė Kalėdoms“. Visa muzika bus aranžuota specialiai šiam renginiui: „Tai bus ne tik metų, bet ir visos mano kelionės muzikoje santrauka.“

Šios atlikėjos kūryba skleidžiasi ne tik per muziką, bet ir per vizualius sprendimus bei judesį. Taigi šventinę programą papildys tiek šviesų režisūra, tiek specialiai šiam koncertui kuriama choreografija.

„Šiemet švenčių laukiu labiau nei bet kada. Žinau, kad jos bus ypatingos ir nepamirštamos“, – šypsojosi E. Redko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.