Legendinio „50 CENT“ pasirodymą Kaune apšildys net dvi žvaigždės – Busta Rhymes ir Jeremih

Reperis Jeremih, kartu su jau paskelbtu sunkiasvoriu hiphopo pasaulyje Busta Rhymes, prisijungia prie legendinio „50 CENT“ Europos turo koncertų. Šios dvi hiphopo sensacijos, du muzikos gigantai, lyderiaujantys daugelio šalių grojaraščių topuose, apjungia jėgas ir pasirodys „Žalgirio“ arenos scenoje prieš koncerto žvaigždės „50 CENT“ pasirodymą – jau ateinantį trečiadienį, spalio 11 d. Kaune.

Legendinio „50 CENT“ pasirodymą Kaune apšildys net dvi žvaigždės – Busta Rhymes ir Jeremih.<br>Lrytas.lt koliažas.
Legendinio „50 CENT“ pasirodymą Kaune apšildys net dvi žvaigždės – Busta Rhymes ir Jeremih.<br>Lrytas.lt koliažas.
Jeremih.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Jeremih.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Busta Rhymes.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Busta Rhymes.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
50CENT.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
50CENT.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 5, 2023, 12:40 PM

Jeremih (tikras atlikėjo vardas – Jeremy Phillip Felton) nėra naujokas muzikos scenoje. Per daugiau kaip dešimtmetį trunkančią karjerą jis jau įtvirtino savo, kaip universalaus atlikėjo, dainų kūrėjo ir prodiuserio, statusą.

Iš Čikagos kilęs Jeremih išgarsėjo 2009 m. savo debiutiniu singlu „Birthday Sex“, kuris užėmė aukščiausią vietą „Billboard Hot R&B / Hip-Hop Songs“ tope. Jo debiutinis albumas „Jeremih“ sulaukė kritikų pripažinimo dėl unikalios ritmenbliuzo ir hiphopo sintezės.

Jeremih diskografijoje yra daug hitų, įskaitant „Don't Tell 'Em“, „Oui“, „Planes“ ir „Down on Me“. Jo balso tembras ir kūrinių melodingumas pelnė jam ištikimų gerbėjų būrį, o atlikėju susidomėjo ir kai kurie didieji muzikos pramonės vardai.

Pastaruoju metu Jeremih ir toliau sėkmingai kopia karjeros laiptais. 2020 m. išleistame „Late Nights: The Album“ pasirodė tokie atlikėjai kaip Ty Dolla $ign, Chrisas Brownas ir Big Sean, išryškindami Jeremih talentą puikiai derinti žanrus ir kurti muziką, kuri patinka milijonams.

Taigi trys puikūs vardai, esantys savo karjerų aukštumose, pasirodys Kaune jau kitą savaitę! Koncerto žvaigždė „50 CENT“, žymus dėl tokių savo hitų kaip „In Da Club“, „Candy Shop“ ir „21 Questions“, patikino, kad ypatingų svečių pasirodymai pridės ir taip grandioziniam renginiui dar daugiau dinamikos ir nepamirštamų įspūdžių.

Nepraleiskite galimybės sudalyvauti unikaliame koncerte, kurio metu Jeremih, Busta Rhymes ir „50 CENT“ dalinsis sceną Europos turo „Final Lap Tour“ metu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.