Alina Orlova leidžiasi į pirmąjį koncertinį turą po Lietuvą

Išskirtinio braižo dainų autorė ir atlikėja Alina Orlova šiandien skelbia apie pirmą savo karjeroje koncertinį turą po įvairius šalies miestus. Turo metu gerai žinoma kūrėja aplankys net šešis miestus, tarp kurių, atlikėjos teigimu, bus ir tokių, kur lankysis apskritai pirmąjį kartą. Alinos teigimu, šiems koncertams ruošiama ypatinga programa, skambant violončelės garsams ir įvairių laikotarpių kūryba.

 Alina Orlova.<br> M.Petkutės nuotr.
 Alina Orlova.<br> M.Petkutės nuotr.
 Alina Orlova.<br> J.Suslavičiūtės nuotr.
 Alina Orlova.<br> J.Suslavičiūtės nuotr.
 Alina Orlova.<br> D.Dambrausko nuotr.
 Alina Orlova.<br> D.Dambrausko nuotr.
 Alina Orlova.<br> M.Petkutės nuotr.
 Alina Orlova.<br> M.Petkutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-10-11 13:37

Nostalgiškos rudens spalvos, užburiantis balsas, išskirtinė atmosfera salėse – visa tai dainininkė A. Orlova žada sukurti būsimuose susitikimuose su klausytojais.

Koncertinio turo metu kūrėja aplankys šešis Lietuvos miestus, tarp kurių – miestai, kuriuose lankysis pirmą kartą.

Tiesa, Alina džiaugiasi, kad skirtingose erdvėse turės galimybę sukurti pačios kūrybai būdingą atmosferą.

„Su violončelininku Tomu Ramančiūnu leisimės į turą, kurio metu aplankysime įvairius Lietuvos miestus – kai kuriuose jų grosiu pirmą kartą, todėl laukiu būsimų naujų patirčių ir susitikimų su klausytojais.

Koncertuose galėsite išgirsti įvairių laikotarpių kūrinius, kurie bus interpretuoti naujai, leidžiant nuskambėti lyriškam violončelės balsui. Labai kviečiu kartu poetiškai ir jaukiai sutikti ilgėjančius vakarus“, – sakė ji.

Praėjusiais metais muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ pripažinta geriausia metų alternatyvios muzikos atstove, A. Orlova ir toliau išlieka produktyvia ir klausytojus stebinančia ne tik išskirtiniais koncertais, bet ir muzikinėmis premjeromis.

Koncertinio turo metu, jau lapkričio 25 d. dainininkė pasirodys Kauno filharmonijoje, lapkričio 27 d. Panevėžio bendruomenių rūmuose, lapkričio 29 d. Anykščių kultūros centre, gruodžio 4 d. Klaipėdos kultūros fabrike, gruodžio 8 d. Kuršėnų kultūros centre, gruodžio 15 d. Rokiškio kultūros centre. 

Koncertų metu klausytojai turės išskirtinę galimybę įsigyti ir visai neseniai išleista A. Orlovos vinilinę plokštelę „Laumžirgiai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.