Gabrielė Vilkickytė su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru kviečia į naują muzikinę patirtį

Pirmą kartą Gabrielė Vilkickytė ir Šv. Kristoforo kamerinis orkestras susitiks vienoje scenoje – vasario 16-ąją dieną „Compensa“ koncertų salėje, Vilniuje – įvyks bendras jų pasirodymas!

 Gabrielė Vilkickytė.<br> E.Krukonytės nuotr.
 Gabrielė Vilkickytė.<br> E.Krukonytės nuotr.
 Gabrielė Vilkickytė.<br> E.Krukonytės nuotr.
 Gabrielė Vilkickytė.<br> E.Krukonytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 12, 2023, 10:30 AM

„Užteko vienos dainos su orkestru prieš porą metų, kad suprasčiau, jog tai tik pradžia. Su visa pagarba fortepijonui, šitaip išskraidinti dainą, kaip geba vienu ritmu grojantis orkestras – kita pojūčių kategorija. Toks jausmas, kad kūrinys įgauna jam skirtą išsipildymą – išsilaisvina visu grožiu ir jėga. Kviečiu savo įsiklausytojus į kažką nepatirto, bet pažįstamo, lyg seną draugą sutikti naujam mieste ir lankyti jį kartu!“ – pasakoja atlikėja Gabrielė Vilkickytė.

Gabrielės Vilkickytės kūryba kelią į klausytojų širdis randa dėl atvirumo ir gilių asmeninių istorijų, o atlikėjos gyvi pasirodymai tarsi terapija klausytojų sieloms. Vasario 16-ąją kartu su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru atliekami kūriniai suskambės naujai, tai bus ne tik koncertas, tai nepaprasta muzikinė kelionė, kurios metu susitiks grožis ir pačios tikriausios emocijos.

Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, kurio meno vadovas ir vyr. dirigentas Modestas Barkauskas, garsėja universalumu, profesionalumu bei menine vaizduote. Šis orkestras yra laukiamas svečias ne tik Lietuvos ir užsienio šalių prestižinėse koncertų salėse, bet ir estrados scenose ar net smėlio karjeruose. Muzikologai pastebi, kad šis orkestras tarsi puiki bazė ir visiems lietuvių kompozitorių sumanymams!

Gabrielė Vilkickytė – 2021-ųjų M.A.M.A. apdovanojimuose pelnė „Metų proveržio“ titulą, o žiniasklaidoje buvo nuolat linksniuojama „deficitiniu“ balsu. Žaisminga, gili, rami, susikaupusi – tokia įvairiapusė atlikėja savo koncertuose visada stengiasi stebinti ir jaudinti.

Gabrielė Vilkickytė jau yra rengusi didelius koncertus, kuriuose kartu pasirodė su jungtiniu lietuvių ir ukrainiečių merginų choru, šiais metais buvusiame „Žalgirio“ arenos koncerte skambėjo pučiamieji bei pritariantys vokalai, scenoje buvo galima išvysti ir urbanistinio šokio šokėjus, vakar nuskambėjusiame akustiniame koncerte klausytojai gerėjosi atlikėjos vokalu ir fortepijono garsais, na o vasario 16-ąją Gabrielės autorinė muzika ir žodžiai įgaus dar kitų atspalvių pasitelkus Šv. Kristoforo kamerinio orkestro burtus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.