„Måneskin“ nesustoja – netgi penkios naujos dainos bei vaizdo klipas

Viena populiariausių roko grupių pasaulyje „Måneskin“ išleido pastarojo grupės albumo „RUSH!“ papildymą pavadinimu „RUSH! (ARE YOU COMING?)“. Jame skamba netgi penki nauji kūriniai. Kartu su naujienomis pasirodė ir singlo „VALENTINE“ vaizdo klipas.

„Mansekin“ grupė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Mansekin“ grupė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2023, 10:43 AM

Naujojoje roko baladėje „Valentine“ pinasi viliojantis grupės lyderio Damiano vokalas ir gitaristo Thomaso pakinkyto instrumento vingiai. Šią dainą „Måneskin“ jau atliko gyvai „Jimmy Kimmel Live“ laidoje.

„RUSH! (ARE YOU COMING?)“ albume skamba ir dar viena baladė pavadinimu „Trastevere“. Ši daina buvo gerbėjų laukiama nuo tada, kai grupė ją gyvai atliko fenomenalaus pasirodymo metu Romoje, kuris vyko istoriniame „Circo Massimo“ stadione.

„Trastevere“ iš karto tapo mėgstamiausia gerbėjų daina, pristatyta jau antrus metus besitęsiančių gastrolių metu. Kūrinys pavadintas pagal kvartalo pavadinimą, kuriame užaugo grupės nariai, ir yra viena asmeniškiausių kada nors grupės parašytų dainų.

Tuo tarpu „Off My Face“ gvildenama toksiškos meilės ir priklausomybės nuo kito žmogaus tema. O „The Driver“ – kūrinys apie įsimylėjimo kulminaciją.

Naujajame albumo leidime taip pat yra ir kiek anksčiau pasirodęs grupės singlas „Honey (Are U Coming?)“. Ši daina gimė keliaujant tarp Londono ir Los Andželo.

Ji išsiskiria savo muzikine energija, galingu gitaros rifu ir smarkiu priedainiu: „Tai – pasakojimas apie žmogų, kurio lyties ar kažko kito mes neapibrėžiame. Jūs patys nuspręskite“, – sakė Damiano Davidas.

Sėkmė lydi visuose žemynuose

Originalus „RUSH!“ albumas pasirodė šių metų pradžioje ir iškart sulaukė pasaulinio pripažinimo, pasiekdamas pirmąją vietą 15-oje šalių ir penktąją vietą 20-yje šalių.

Albumas surinko daugiau nei 1,5 mlrd. perklausų internete ir papildė ir taip jau įspūdingą „Måneskin“ dainų perklausų internete skaičių (9,2 mlrd.).

Šiuo metu žymieji italai tęsia daugelyje šalių pilnai išparduotą pasaulinį turą ir pabaigę gastroles Pietų Amerikoje, keliauja koncertuoti į Aziją, Australiją ir Naująją Zelandiją.

Pasaulinės „RUSH! World Tour“ gastrolės pasibaigs Europoje – Dubline ir Didžiojoje Britanijoje. Į šiuos koncertus taip pat nebeliko bilietų. Tačiau į vieną iš šių pasirodymų keliaus ir du laimingieji iš Lietuvos laimėję albumo „RUSH! (ARE YOU COMING?)“ pre-save (angl. išankstinio išsisaugojimo) konkursą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.