„Colours of Bubbles“ išleidžia naują kūrinį: tai – didingas ir kinematografiškas kvietimas išlaisvinti sunkumus

Grupė „Colours of Bubbles“ pristato galingą kinematografiško roko kūrinį „Unforgiven“, kuriame prabyla apie gyvenimo sunkumus ir išbandymus. Šiandien išleidžiamoje dainoje grupė tyrinėja žmogiškosios patirties gelmes ir problematiką.

„Colours of Bubbles“ gupė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Colours of Bubbles“ gupė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Colours of Bubbles“ gupė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Colours of Bubbles“ gupė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Colours of Bubbles“ gupė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Colours of Bubbles“ gupė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 16, 2023, 9:20 AM

„Ši daina – tarsi savotiška introspekcija ir vilties paieška sunkiausiu metu: apsupus netektims, skausmui. Tai mūsų kvietimas susidurūs su sunkumais juos išlaisvinti ir pažvelgti gilyn į pasaulio grožį tam, kad surastum vidinės stiprybės eit tolyn“, – kūrinį pristatė grupės nariai.

Su šia daina grupė grįžta prie kinematografiško skambesio ištakų – „Unforgiven“ kupina dramatizmo, įtampą auginančios melodijos ir emocionalių vokalinių linijų.

Reikšmingas partijas kūrinio įrašų procese atliko styginiai ir pučiamieji instrumentai. Daina įrašyta „Ymir Audio“ studijoje, kartu su prodiuseriu ir garso režisieriumi Snorre Bergerud.

Pagrindinį, vidinį skausmą atveriančio ir paleidžiančio žmogaus vaidmenį šiandien pristatomoje dainos „Unforgiven“ vizualizacijoje atliko aktorius Tadas Gryn.

Su aktoriumi „Colours of Bubbles“ taip pat pasirodo režisieriaus Aleksandro Špilevojaus kurtame spektaklyje „Šv. Speigas“. Šio spektaklio garso takelį vinilo plokštelėje ir skaitmeninėse muzikos klausymo platformose grupė klausytojams pristatė šių metų vasarį.

Šiuo metu „Colours of Bubbles“ nariai jau gyvena šv. Kalėdų laukimu, nes gruodžio 26 dieną, gimtuosiuose Šiauliuose grupė surengs akustinį koncertą „Home“.

Jau pirmą bilietų savaitę grupės sugrįžimas namo sulaukė itin didelio susidomėjimo, kuris grupę maloniai nustebino – šiuo metu į šventinį „Colours of Bubbles“ pasirodymą likęs vos ketvirtadalis bilietų.

Po antrą šv. Kalėdų dieną vyksiančio pasirodymo, himniško roko kūrėjai pažada dar daugiau muzikinių naujienų, apie kurias praneš visai netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.