Vaidas Baumila pristato lietuviškos gamtos apsuptyje įamžintą vaizdo klipą „Eik“

Dainininkas Vaidas Baumila, praėjusią savaitę paskelbęs apie ateinančių metų kovo 15 dieną įvyksiantį didžiausią koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje, šiandien gerbėjams pristato dar vieną džiugią naujieną. Klausytojams pristato naują vaizdo klipą kūriniui „Eik“. Pasak žinomo atlikėjo, naujausiame vaizdo klipe norėjosi įamžinti lietuviškos gamtos grožį bei leisti žiūrovui pasijausti tarsi namuose.

 Vaidas Baumila.<br>Stop  kadras.
 Vaidas Baumila.<br>Stop  kadras.
 Vaidas Baumila.<br>Stop  kadras.
 Vaidas Baumila.<br>Stop  kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 21, 2023, 10:53 AM

Singlą „Eik“ kartu su vaizdo klipu pristatantis vienas ryškiausių šalies popmuzikos kūrėjų V. Baumila teigia, kad šio vaizdo klipas labai paprastas – sukurti atmosferą, leidžiančią pasijausti tarsi namuose.

„Kurdami „Eik“ vaizdo klipą turėjome tikslą sukurti folk nuotaiką. Taip atsirado Dubingių kraštovaizdis, gyvūnija, lietuviškas saulėlydis. Visa tai primena namus. Namus, į kuriuos norisi visada sugrįžti, kad ir kur bebūtum. Norisi, kad klausytojas ar žiūrovas pajaustų tą buvimo namie jausmą ir pripildytų save jaukios šilumos“, – pasakoja dainininkas.

Pasakodamas apie vaizdo klipo gimimą, žinomas vyras džiaugiasi darbu su gerai žinomu videografu Imantu Boiko. Pasak dainininko, kūryba buvo malonus procesas, kurio metu teko pažinti ir nuostabius žirgus.

„Šio vaizdo klipo kūryba buvo labai malonus procesas, nes tai vyko ypatingai gražioje vietoje. Taip pat buvimas tarp žirgų sukelia tik geriausias emocijas, ramybę. Tai tikrai gražus prisiminimas, virtęs ir vaizdu, kurį sukūrė puikus videografas Imantas Boiko“, – pasakoja Vaidas.

Jau kovo 15 dieną V. Baumila Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs įspūdingą šou, kurio metu nuskambės visos ryškiausios dainininko karjeros dainos bei premjeros. 

„Turime labai daug idėjų, kurios turės sutilpti į tą keleto valandų šou. Tai yra beprotiškai įdomus darbas. Norisi neprarasti tai, ką pavyko sukurti pirmajame šou – arena gali tapti tarsi namais, neprarandant to jaukumo pojūčio ir santykio su klausytoju.

Tuomet nebaisu šokti, gerai atsipalaiduoti ir susikurti patį geriausią vakarą. Visi tampame tarsi viena didele šeima, kurią sujungia muzika“, – apie būsimą pasirodymą Kauno „Žalgirio“ arenoje pasakoja Vaidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.