El Fuego – liepsna, kaitinanti jau 15 metų

15 metų scenoje: daug ar mažai, klausiate? „Grupė gyvuoja tiek, kiek jaučiame, kad esame reikalingi , įdomūs ir lankomi“, į klausimą atsako grupės narys Paulius Bagdanavičius. Su dideliu džiaugsmu skelbiantis žinią apie jau 15-ą grupės „El Fuego“ kūrybinį gimtadienį ir kviečiantis į jubiliejinius turo koncertus didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

 „El Fuego“ grupės nariai.<br>lrytas.lt koliažas.
 „El Fuego“ grupės nariai.<br>lrytas.lt koliažas.
 Grupės nariai.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Grupės nariai.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Edgaro Davidovičiaus naujai sukurta šeima.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Edgaro Davidovičiaus naujai sukurta šeima.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Paulius Bagdanavičius su šeima.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Paulius Bagdanavičius su šeima.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Rokas Spalinskas su sužadėtine.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Rokas Spalinskas su sužadėtine.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Edgaras Davidovičius.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Edgaras Davidovičius.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 23, 2023, 3:33 PM, atnaujinta Nov 23, 2023, 5:01 PM

Šie, 2023 metai grupei ir jos nariams išties ypatingi, žymintys ne vieną simbolinę sukaktį. Šiais metais tenoras Paulius Bagdanavičius atšventė 35-erių metų jubiliejų. Įdomus sutapimas tai, jog lygiai prieš 10-metį Paulius dalyvavo televiziniame projekte „Lietuvos balsas“ ir šiame projekte užlipo ant pačios aukščiausios kartelės – tapo projekto nugalėtoju.

Grupės nariai nepaprastai džiaugiasi jauniausio ir šviežiausio grupės nario Edgaro Davidovičiaus naujai sukurta šeima. Edgaras šių metų vidurvasarį sumainė žiedus su savo širdies mylimąja Monika. Jaunieji dainininkai atvirauja, jog šventės metu netrūko dainų, šokių, juoko ir daug gerų emocijų.

Rokui Spalinskui šie metai taip pat buvo išskirtiniai tuo, jog iš savo gimtojo miesto Klaipėdos jis ir jo sužadėtinė Akvilė J. išsikėlė į, tikriausiai pačią unikaliausią Lietuvos vietą, Neringą. Ten, būdamas gamtos apsupty ir besimėgaujantis išskirtine flora ir fauna, nusprendė pradėti grūdintis, tad dažnai siunčia linkėjimus grupės nariams ir savo socialinių tinklų sekėjams tiesiogiai iš Baltijos jūros.

Paklausėme Roko asmeninės nuomonės, kame slypi „El Fuego“ grupės ilgaamžiškumą. Jo ir grupės narių nuomone brandą nulėmė labai stiprus ir nuoširdus tarpusavio santykis. „Mes, kaip trys muškietininkai. Visi už vieną ir vienas už visus“. Štai taip trumpai, bet labai užtikrintai, Rokas Spalinskas apibūdina vidinę ir kūrybinę atmosferą grupėje.

Naujoji „El Fuego“ grupės sudėtis išties išsiskiria savo lankstumu, savo charizma, balsų derėjimu, bei vidine jėga. Koncertuose galima ne tik išgirsti, bet ir pajusti tai, ką naujo įnešė šie trys vyrukai.

Kadangi tai yra jubiliejiniai grupės metai, tad ir švęsti reikia atitinkamai. Turo koncertai, kurie įvyks jau šių metų gruodžio mėnesį, klausytojus pasitinka su didele jėga!

Koncerto programoje patys jautriausi ir klausytojų labiausiai pamėgti kūriniai, taipogi ne viena nauja premjera kūrinių, kurie dar niekur grupės repertuare neskambėjo – tai laiko patikrinti ir jau pasauline klasika tapę kūriniai, tokie kaip: „Il mondo“ , „Canto della tera“ , „Historia de un amor“ , „Adagio“ , „Aleliuja“ ir kt. Scenoje, šventiškai nusiteikę jūsų lauks Panevėžio muzikinio teatro simfoninio orkestro muzikantai ir orkestro vyriausiasis dirigentas Martynas Bražas.

Orkestro gyvai atliekama muzika įtrauks kiekvieną į gimtadienio sūkury, o „El Fuego“ vyrukai padovanos tai, kas užpildys jūsų širdis šiluma ir meile. Paulius, Rokas ir Edgaras dėkoja visiems ir kiekvienam grupės klausytojui ir kviečia susitikti ir švęsti kartu jau visai netrukus jūsų mieste: 12.08 Kaune, 12.10 Alytuje, 12.13 Vilniuje, 12.14 Klaipėdoje ir 12.19 Marijampolėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.