Kastytis Kerbedis pristato naują dainą „Kalbėk“: „Su šia premjera naujienos nesibaigs“

Niekada nepailstantis scenos grandas Kastytis Kerbedis pristato naują dainą „Kalbėk“, kuri papildys šventinio koncerto muzikinę programą.

 K. Kerbedis.<br> G. Žilinsko nuotr.
 K. Kerbedis.<br> G. Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2023, 1:15 PM, atnaujinta Dec 6, 2023, 2:01 PM

„Stengiuosi dėl savo „karalienių“, kurias noriu nudžiuginti ne tik savo senomis dainomis, bet ir atnaujinta programa. Naujienų nebus labai daug, bet jos bus ypatingos. Šiai dainai „Kalbėk“ jaučiu nenusakomą jausmą ir dirbdamas prie jos, stengiausi tą jausmą perteikti klausytojams“– atvirauja maestro Kastytis. – „Noriu padėkoti muzikos autoriui Viktorui Olechnovičiui ir teksto autorei Ievai Lapinskaitei. Žiauriai smagu su jais dirbti. O mano netikėtas atradimas – masteringo virtuozas Rolandas Venckys, plačiajai visuomenei galbūt labiau žinomas, kaip Innomine“– nuoširdžiai juokdamasis dėkoja K.Kerbedis.

Su šia premjera naujienos nesibaigs. Šiuo metu vyksta darbai įrašų studijoje Vilniuje, kur įrašinėjama dar viena nauja daina.

Šventinis Kastyčio Kerbedžio koncertas „Visoms karalienems!“, skirtas Moters dienai, įvyks kovo 8 dieną Kaune Žalgirio arenoje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.