Lietuvoje koncertuosiantis J Balvinas pristatė naują romantišką dainą „Amigos“

Kitų metų pavasarį Lietuvoje koncertuosiantis J Balvinas pristatė naują romantišką dainą „Amigos“, su kuria grįžo prie reggaeton muzikos šaknų. Vienas populiariausių lotynų muzikos atlikėjų J Balvin pirmąkart Lietuvoje koncertuos gegužės 18-ąją dieną, kada savo įspūdingą šou surengs didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune. Muzikos apdovanojimų rekordininkas J Balvin, kurio įrašai pasaulyje parduoti didesniu nei 35 mln. tiražu, „Que Bueno Volver A Verte“ gastrolių Europoje koncertuose pristatys visus didžiausius hitus ir naujausias dainas. Šiandien dainininkas pristatė naują hitą „Amigos“.

 J Balvinas.<br>Organizatorių nuotr. 
 J Balvinas.<br>Organizatorių nuotr. 
 J Balvinas.<br>Organizatorių nuotr. 
 J Balvinas.<br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-12-08 10:31, atnaujinta 2023-12-08 10:32

Prabangaus viešbučio ir kazino „Encore“ vestibiulyje Las Vegase (JAV), Kolumbijos muzikantas J Balvinas Franko Sinatros stiliumi įrengtame restorane aptarinėjo savo susidomėjimą „Formule 1“. Jis buvo vienintelis atlikėjas, kuris praėjusį mėnesį Las Vegase vykusiose „Grand Prix“ lenktynėse koncertavo net du kartus – jam tai buvo unikali galimybė sudalyvauti pasauliniame sporte. Taip pat jam tai leido pristatyti savo naujausios reggaeton dainos „Amigos“ vaizdo klipo ištrauką garsiajame „Sphere“ rutulyje – didžiausiame LED ekrane Žemės planetoje.

Reklamuojant naują dainą, „Sphere“ ekrane buvo rodomas reklaminis skelbimas, kuriame buvo parašyta: „J Balvinui daugiau nebereikia draugų“.

J Balvinas sako, kad daina „Amigos“ yra sugrįžimas prie to, ką jis pats vadina romantine reggaeton muzika, t. y. prie muzikos, dėl kurios jo gerbėjai jį įsimylėjo. Su daina „Amigos“ J Balvinas grįžta prie savo šaknų. Jis teigia, kad: „muzika neturi formulės. Tai vienintelis verslas, kuriame išleidi „produktą“ – dainą ar albumą, kol niekas jo nėra girdėjęs ir ragevęs. Tai yra didelė rizika, bet ji yra žaidimo ir plano dalis“.

Pristatydamas naujausią dainą J Balvinas lankėsi pasaulinio garso TV laidoje „The Tonight Show“, kur taip pat pristatė šiandien pasirodžiusį singlą „Amigos“. Apsirengęs baltais slidinėjimo drabužiais, Kolumbijos dainininkas susitiko su laidos vedėju Jimmy Fallonu ir aptarė dainą, jos vaizdo klipo filmavimą Aliaskoje ir grįžimą prie muzikos po to, kai tapo tėvu. J Balvin papasakojo, kad muzikinį video įkvėpė filmas „The Revenant“, o paskui pasiūlė pažiūrėti nedidelę ištrauką vaizdo klipo, kuriame jis įkūnija aktoriaus Leonardo DiCaprio suvaidintą herojų.

Kol kas naujausias Balvino albumas „Jose“ buvo išleistas 2021 m. Šių metų pradžioje J Balvin prasitarė, kad kitas jo darbas bus energijos kupinas albumas, kuriame skambės nauji garsai, pavyzdžiui, EDM ir pilita – Dominikoje užgimusi elektroninė muzika.

„Kitas mano albumas bus labai pažangus, jis skambės šviežiai ir atnaujintai“, – sakė atlikėjas.

J Bolvin taip pat atskleidė, kad 2024-aisiais metais išleis bendrą albumą su populiariuoju britų muzikos atlikėju Ed Sheeran, su kuriuo anksčiau yra išleidęs dvi dainas.

„Ši idėja atsirado organiškai ir natūraliai. Susipažinome, gėrėme kavą, susitikdavome toje pačioje sporto salėje, viešbutyje“, – apie bendradarbiavimą su Ed Sheeran pasakojo J Balvin. „Tai bus tas albumas, apie kurį bus daug kalbama, nes jis tarsi sujungia du pasaulius“.

Medeljine, antrame pagal dydį Kolumbijos mieste po Bogotos, gimęs José Álvaro Osorio Balvín, profesionaliai žinomas kaip J Balvin, šiandien yra bene populiariausias Kolumbijos dainininkas. Dažnai tituluojamas reggaeton muzikos princu, J Balvin yra vienas daugiausiai įrašų pasaulyje pardavusių lotynų muzikos atlikėjų. Skaičiuojama, kad jo parduotų įrašų skaičius yra didesnis nei 35 mln. Kaip žinia, kitos ryškios lotynų muzikos žvaigždės Ricky Martin, Enrique Iglesias ir Shakira sėkmės pasaulyje sulaukė tik po to, kai įrašė albumus anglų kalba. J Balvin, nors bendradarbiauja su daugeliu anglakalbių atlikėjų, ir toliau dainuoja beveik vien tik ispaniškai ir tikisi ispanų kalba atliekamą muziką pristatyti plačiajai pasaulinei auditorijai.

J Balvin laimėjo vienuolika „Billboard Latin Music Awards“, šešis „Latin Grammy“ apdovanojimus, penkis „MTV“ vaizdo muzikos apdovanojimus, septynis „Latin American Music Awards“ muzikos apdovanojimus ir buvo pristatytas keturiems „Grammy“ apdovanojimams. 2017 m. vykusioje „BMI Latin Awards“ ceremonijoje už indėlį į lotynų muzikos industriją atlikėjas buvo pripažintas „Geriausiu metų šiuolaikinės lotynų muzikos dainų autoriumi“, taip pat pelnė pirmąjį „Lo Nuestro Awards“ ceremonijoje įteiktą „Global Icon Award“ apdovanojimą už indėlį į lotynų muzikos sklaidą pasaulyje.

2017 m. J Balvin tapo pirmuoju lotynų amerikiečiu, tapusiu pagrindine žvaigžde pasauliniuose muzikos festivaliuose „Coachella“, „Tomorrowland“ ir „Lollapalooza“. 2017 m. „Gineso rekordų knyga“ pripažino jį „antrosios kartos reggaeton revoliucijos lyderiu“. 2020 m. J Balvin buvo pristatytas rekordiniam skaičiui „Latin Grammy“ apdovanojimų laimėti – atlikėjas pretendavo nugalėti net 13-oje nominacijų.

Kitų metų pavasarį Lietuvoje pirmąkart koncertuosiantis J Balvin yra vienas darbščiausių muzikos atlikėjų. Gegužės 18-ąją dieną „Žalgirio“ arenoje Kaune pasirodysiantis populiariausiu lotynų muzikos atlikėju tituluojamas muzikantas įrašė ir išleido hitais tapusias dainas kartu su gausybe žvaigždžių pradedant populiariuoju atlikėju Ed Sheeran, Dua Lipa, Beyoncé, Pharrell Williams, Camila Cabello, Justin Bieber, Khalid, Cardi B, David Guetta, Skrillex, Ariana Grande, Selena Gomez, „The Black Eyed Peas“, Iggy Azalea, Pitbull, Rosalía, Anitta, Sean Paul, Karol G, Bad Bunny, Usher, DJ Khaled, „Major Lazer“, Chris Brown, Tyga, Post Malone, Daddy Yankee, Liam Payne („OneDirection“), „Maroon 5“ ir baigiant grupe „Metallica“.

Karščiausiu metų šou pretenduojantį tapti ryškiausios lotynų muzikos superžvaigždės J Balvin koncertą Lietuvoje rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“. Vienas didžiausių lotynų muzikos vardų J Balvin su įspūdingu šou į mūsų šalį atvyks 2024 m. pavasarį. Pirmąkart mūsų šalyje koncertuosiantis J Balvin vienintelį koncertą surengs kitų metų gegužės 18-ąją dieną didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.