Šiaulių arenoje praūžė du sausakimši koncertai: įspūdingais šou žavėjo Natalija Bunkė ir Jessica Shy

Gruodis Šiaulių arenoje itin „karštas“ mėnuo. Vien per šį mėnesį arenoje jau įvyko devyni skirtingų tipų renginiai – nuo krepšinio iki baletų bei koncertų, o iki Naujųjų žiūrovai turės progą apsilankyti dar trijuose.

 Natalija Bunkė<br> Organizatorių nuotr.
 Natalija Bunkė<br> Organizatorių nuotr.
 Jessica Shy.<br>  Organizatorių nuotr.
 Jessica Shy.<br>  Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 29, 2023, 12:43 PM

Pastarieji du koncertai vyko sausakimšoje arenoje – Natalijos Bunkės surengto turo „Kosmosas“ koncerto dieną buvo išpirkti visi bilietai, o Jessica Shy turo „Pasaka“ koncerto bilietų nebeliko jau gruodžio 22 d. Vien per šiuos du pasirodymus arenoje apsilankė apie 14 tūkstančių šiauliečių ir miesto svečių.

Natalijos Bunkės turo „Kosmosas“ scenoje netrūko ne tik efektingų scenografinių sprendimų, bet ir svečių. Susirinkusią publiką įaudrino didžėjus Jonas Nainys – Jovani, juokino humoristas, aktorius Mantas Stonkus bei ošti kvietė grupė „Yva“, Natalijos Bunkės draugė Simona Nainė bei sūnus Kristupas.

Sausakimšoje arenoje įvyko ir Jessicos Shy šou. Jį atlikėja pradėjo daina, kuria ir buvo pavadintas šių metų turas – „Pasaka“. Koncerte skambėjo visi pripažinimo sulaukę Jessicos Shy hitai, kuriuos kartu traukė ir arenoje susirinkę jos kūrybos gerbėjai.

Susirinkusi publiką dar ilgai nepaleido atlikėjos – po koncerto iškvietė ją į sceną antrąkart ir visi kartu kartojo kūrinį „Apkabink“.

Pastarieji renginiai tapo nelengvu iššūkiu arenos darbuotojams, techniniam personalui. Vos pasibaigus Natalijos Bunkės koncertui per vieną naktį įvyko arenos transformacija ir salė buvo paruošta Jessicos Shy pasirodymui.

„Džiaugiamės, kad mūsų areną renkasi didžiosios Lietuvos žvaigždės ir mes galime šiauliečiams pasiūlyti įspūdingus šou, lydimus ne tik atlikėjų pasirodymais, bet ir įspūdingomis scenografijomis, specialiaisiais efektais, pirotechnikos ir lazerių programomis. Prieš Jessicos Shy koncertą sulaukėme nemažai užklausų dėl papildomų bilietų, todėl norime patarti renginių lankytojams – nelaukti ir bilietais į mėgstamo atlikėjo koncertą pasirūpinti iš anksto“, – sako Šiaulių arenos direktorius Renatas Načajus.

Socialiniuose tinkluose mirgėjo pasirodymų vaizdai, o internautai žavėjosi aukšto lygio šou, kurie nenusileido užsienio žvaigždžių pasirodymams.

Fotografės Ž. Bytautienės fotoalbume užfiksuotos akimirkos iš Natalijos Bunkės ir Jessicos Shy koncertų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.