Šį šeštadienį ekranuose pasirodys trečioji EUROVIZIJA.LT atrankinė laida

Sausio 27 d. 21 val. LRT TELEVIZIJOS ir LRT.lt ekranus papuoš nacionalinės atrankos EUROVIZIJA.LT trečiosios laidos varžovai. Šešiolika dalyvių jau pademonstravo savo talentus scenoje, kiti aštuoni pasirodys šį šeštadienį. Didysis finalas vyks vasario 17 d. ir bus transliuojamas tiesiogiai.

EUROVIZIJA.LT finalas<br>E.Blaževič/LRT nuotr.
EUROVIZIJA.LT finalas<br>E.Blaževič/LRT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2024, 4:11 PM

Sausio 27-osios vakarą scenoje pasirodys šie EUROVIZIJA.LT dalyviai: Anžela „Paskubėk“, Sid Hallow „Here We Go Again“, MeidĖ „Zoo“, „Pluie de Comètes“ „Be careful“, „Sun Francisco“ „Trauka“, Mary Mo „Done“, „Baltos varnos“ „In the Night“, „Shower“ „Impossible“.

„Eurovizijoje galime pamatyti kelis pasikartojančius dalykus – nauji veidai ir mus jau pažįstami atlikėjai. Negirdėtiems dalyviams kartkartėmis reikia pasitempti, patobulėti, tačiau iš kitos pusės jiems neturime didelių lūkesčių kaip senbuviams. Tai ir žavi, kad esame nustebinami naujų talentų.

Žinomi dainininkai „Eurovizijos“ scenoje turi atnešti tikrą šou, ką nors kas išmuštų žiūrovą iš vėžių. Su jais santykį turi ne tik žiūrovai, bet ir komisija. Nepaisant to, jei neišvystame nieko naujo ir įspūdingo – netikėtumo faktorius gali kristi.

Balansavimo žaidimas svarbus abejoms atlikėjų pusėms – didelis reikalavimų kiekis, vizualumas, apranga turi traukti akį, o dainavimas išlikti nepriekaištingu. Kol kas, naujieji atlikėjai mane maloniai stebina“, – kalba EUROVIZIJA.LT komisijos narė, dainų autorė ir atlikėja Ieva Narkutė.

Šiais metais dainų konkurso atrankoje yra pokyčių. Kaip ir įprastai dainas vertina ir žiūrovai, ir komisija. Bet galutinį 2024 metų sprendimą kas gaus kelialapį į „Euroviziją“ lems žiūrovai.

Konkursas vyks Švedijoje, Malmėje – gegužės 7–11 dienomis. Tai bus ketvirtasis konkursas, vyksiantis šioje šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.