„Pravalturo“ direktorius V. Mikaitis M.A.M.A. statulėles atiduoda Jessica Shy ir „ba.“

Jau penktadienį, Lietuvą tradiciškai sudrebins prestižiniai metų muzikos apdovanojimai M.A.M.A. Į 13-ąjį kartą rengiamą šventę susirinks ryškiausios šalies scenos žvaigždės, kylantys talentai ir, žinoma, Kauno „Žalgirio“ areną užpildys tūkstantinė muzikos gerbėjų minia.

 lrytas.lt koliažas.
 lrytas.lt koliažas.
Sostinės dienos, vilniaus dienos, koncertas, Ba, Ba. Benas Aleksandravičius<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Sostinės dienos, vilniaus dienos, koncertas, Ba, Ba. Benas Aleksandravičius<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vytautas Mikaitis.<br>Prane
Vytautas Mikaitis.<br>Prane
Jessica Shy, Granatos, festivalis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Jessica Shy, Granatos, festivalis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Jessica Shy sudrebino Panevėžį: sausakim<br>L. Gru
Jessica Shy sudrebino Panevėžį: sausakim<br>L. Gru
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 25, 2024, 2:31 PM

M.A.M.A. apdovanojimuose bus apdovanoti ryškiausi atlikėjai ir grupės – nuo geriausio metų albumo iki didžiausią proveržį 2023-iais metais padariusių dainininkų. Rekordinį skaičių nominuota viena ryškiausių Lietuvos dainininkių – Jessica Shy, kuri gali susižerti net 7 apdovanojimus.

Būtent svarbiausią statulėlę – metų atlikėjos, humoristas Vytautas Mikaitis, dar žinomas kaip „Pravalturo“ direktorius žaida Jessica Shy. Šioje nominacijoje taip pat varžosi Monika Liu, Natalija Bunkė, Vaidas Baumila ir Inga Jankauskaitė. „Betsafe“ ekspertai taip pat prognozuoja, kad 30 proc. tikimybę šį apdovanojimą laimėti turi Jessica Shy.

Tradicinės pop muzikos gerbėjas

Ne paslaptis, kad „Pravalturas“ įkūręs V. Mikaitis ketverius metus iš eilės kvietė festivaliautojus į „PravalFestą“, kuriame rinkdavosi būrys išskirtiniais bei juokingais kostiumais pasipuošusių ir linksmintis nusiteikusių dalyvių, o jiems koncertuodavo ryškiausi atlikėjai ir estrados žvaigždės.

„Gal dabar ne taip madinga, bet esu senos lietuviškos pop muzikos gerbėjas“, – sako humoristas. – „Kuo senesnės dainos ir atlikėjai, tuo man linksmiau. Nemėgstu klausyti to, kas tuo metu „ant bangos“, nenoriu būti su visais ir naują gerą dainą paversti nekenčiama.“

„Pravalturas“ direktorius prisipažino, kad skirtingai nei daugelis, to meto hitus pradeda klausyti kur kas vėliau: „Specialiai neleidžiu per „YouTube“, neklausau kol atsibos, nebent per radiją groja. Ir kai jau visi būna prisiklausę, aš lėtai išgyvenu tą gerą jausmą, kurį visi jau „suvirškinę“.

Metų grupė – „ba.“

Paklaustas, kas taps geriausia muzikos grupe – V. Mikaitis M.A.M.A. statulėlę atiduotų alternatyvaus roko grupei „ba.“.

„Prisipažinsiu esu iš „tamsuomenės“ ir žinau tik dainą „Mėlyna mėlyna“ („Sisters On Wire“ daina), bet balsuočiau už „ba.“ arba „jautì“. Labiau už „ba.“. Esame mieste prasilenkę su Benu ir sakė, kad jam patinka mano humoras. O „jautì“ balso neduodu, nes negailestingai mane pagavo laidoje „Medžioklės sezonas“.

„Betsafe ekspertai prognozuoja, kad metų grupės nominacijoje 35 proc. tikimybę laimėti turi grupė ba., tačiau jiems ant kulnų lipa „Kamanių Šilelis“ – 30 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.