RADIOCENTRO eteryje ypatingas 33-ojo gimtadienio šou

Šį trečiadienį, sausio 31-ąją RADIOCENTRUI jau 33-eji! Tai daugiau nei vienas milijardas radijo transliacijos sekundžių. Arba daugiau nei 4 000 000 muzikinių kūrinių skambėjusių radijo bangomis, daugiau nei 222 000 000 (taip, 222 milijonai) ištartų žodžių eteryje ir daugiau nei 15 000 išdalintų įvairiausių dovanų klausytojams. 33 metai eteryje skamba gerai! Gimtadienį radijas švęs su svarbiausiais – klausytojais. Kaip ir dera, tinkamiausioje ir visiems patogiausioje vietoje – radijo eteryje.

The Roop.<br>RC archyvo nuotr.
The Roop.<br>RC archyvo nuotr.
Pijus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Pijus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Gabrielius Vagelis.<br>E.Žaldario nuotr.
Gabrielius Vagelis.<br>E.Žaldario nuotr.
Audrius ir Kirilas.<br>E.Žaldario nuotr.
Audrius ir Kirilas.<br>E.Žaldario nuotr.
Beatrich.<br>D.Rulevičiūtės nuotr.
Beatrich.<br>D.Rulevičiūtės nuotr.
Rokas Yan.<br>D.Rulevičiūtės nuotr.
Rokas Yan.<br>D.Rulevičiūtės nuotr.
8 Kambarys.<br>RC archyvo nuotr.
8 Kambarys.<br>RC archyvo nuotr.
Vitalijus.
Vitalijus.
Paulina.
Paulina.
Vaida.
Vaida.
Simas ir Gabrielė.
Simas ir Gabrielė.
Eglė.
Eglė.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

Jan 30, 2024, 3:45 PM

Išskirtinė RADIOCENTRO transliacija, tikras gimtadienio vakarėlis, prasidės trečiadienį iš pat ryto ir tęsis visa dieną. Klausytojų lauks netikėti RADIOCENTRO laidų vedėjų Simo, Gabrielės, Eglės, Vaidos, Vitalijaus ir Paulinos duetai bei, žinoma, staigmenų kupina šventinė programa.

Suplanuoti ir kruopščiai surepetuoti net 8 išskirtiniai gyvi mūsų šalies atlikėjų bei grupių pasirodymai. Pirmasis radijo studijos „sceną“ ir tiesioginį eterį išmėgins atlikėjas ROKAS YAN su naujausia savo daina „Oras“. Iš karto po to į studiją įpuls dažnai RADIOCENTRO eteryje girdimi improvizacijos profesionalai Audrius Bružas bei Kirilas Glušajevas. Vyrai improvizuoti radijo eteryje ketina mažiausiai valandą, o kuo visa tai baigsis sužinos tik suspėję įsijungti savo radijo imtuvus bent iki 10-os ryto. Ir tai tik pradžia – jau 10:30 eteryje pasirodys puikiai pažįstama Beatrich. Atlikėja žada pristatyti visiškai naują, dar niekur negirdėtą kūrinį „Hate It“. Laukia tikra premjera!

Pietų metu, 12:30 val., RADIOCENTRO eteryje labai lauktas sugrįžimas – grupė MOKINUKĖS. Visos 6 grupės narės viešės radijo studijoje ir gyvai atliks vieną iš visiems puikiai žinomų savo hitų. Pridėjus dar du laidų vedėjus, studijoje vienu metu bus net 8 įjungti mikrofonai – linkime kantrybės transliacijos garso režisieriui.

Popietinę gimtadienio dalį pradės įspūdinga premjera. Grupė THE ROOP pristatys naujausią, Eurovizijos žiūrovų ausims ir širdims skirtą dainą „Simple Joy“. RADIOCENTRO klausytojai turės unikalią galimybę gyvai šią dainą išgirsti vieni pirmųjų pasaulyje.

Dar vienas gimtadienio svečias – repo improvizacijos meistras ir rekordų autorius Pijus Opera. Unikalaus Pijaus pasirodymo liudininkais RADIOCENTRO klausytojai taps prieš pat 15 valandą. O jau 16:30 šį trečiadienį gali būti ir puikus laikas pabaigti dienos darbus. Būtent tuo metu eteryje gyvai pasirodys metų hiphopo grupe pripažintas 8 KAMBARYS. Dažnai eteryje girdimas ir klausytojų mylimas duetas atliks viena ryškiausių savo pastarųjų metų hitų „Niekada“.

Galiausiai, grįžtant po darbų ar mokslų, 17:15 eteryje namo jus lydės populiariausių Gabrieliaus Vagelio dainų miksas. Žinoma, tik gyvai, tik iš RADIOCENTRO studijos Vilniuje visai Lietuvai ir pasauliui. Abejingų šiam pasirodymui tikrai neliks.

Trečiadienį, sausio 31-ąją, RADIOCENTRO studijoje ir klausytojų imtuvų, telefonų, kompiuterių ar automobilių garsiakalbiuose bus daug gyvo garso, smagių pokalbių ir ryškiausių emocijų. Bus ir dovanų! Tiesioginė RADIOCENTRO gimtadienio transliacija šį trečiadienį visą dieną FM bangomis, internetu ir per programėlę nuo pat ankstaus ryto iki vakaro.

RADIOCENTRAS. 33 metus eteryje skamba gerai!

Apie RADIOCENTRĄ:

Radijo stotis RADIOCENTRAS – pirmoji privati ir ilgiausiai nenutrūkstamai veikianti radijo stotis Lietuvoje, transliuojanti iš Vilniaus nuo 1991 metų sausio 31 dienos. RADIOCENTRO programą gali girdėti dauguma Lietuvos gyventojų. Radijo stoties siųstuvų tinklas dengia daugiau nei 96% šalies teritorijos. Radijas transliuoja FM bangomis, internetu bei „Google Play“ bei „Apple Store“ mobiliosiomis programėlėmis. Per savaitę RADIOCENTRAS pasiekia apie 520 tūkstančių, per dieną – iki 182 tūkstančių Lietuvos gyventojų. RADIOCENTRO radijo stočių grupei taip pat priklauso radijo stotys ZIP FM, RELAX FM, RADIO R, ROCK FM, RADIO FIESTA bei keletas internetinių radijo stočių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.