Violeta Tarasovienė scenoje pirmą kartą pasirodys su netikėta partnere

Jau šį sekmadienio vakarą LNK eteryje prasidės jaudinantis „Lietuvos balsas. Kartos“ dvikovų etapas, kuriame vienoje scenoje susitiks po du duetus, trio, grupes ar ansamblius iš kiekvieno mokytojo komandos. Dvikovų etapą atidarys ir pirmą kartą scenoje pasirodysiantis dviejų profesionalių duetas – projekto mokytoja Gabrielė Vilkickytė dainuos kartu su scenos diva ir buvusia „Lietuvos balso“ mokytoja Violeta Tarasoviene. Atlikėjos dainuos jau hitu tapusią dainą „Pas tave einu“, kuri Gabrielės lūpose įgaus visiškai naują skambesį.

Violeta Tarasovienė scenoje pirmą kartą pasirodys netikėtame duete.<br> LNK nuotr.
Violeta Tarasovienė scenoje pirmą kartą pasirodys netikėtame duete.<br> LNK nuotr.
„Lietuvos balsas. Kartos“ projekto akimirka.<br> LNK nuotr.
„Lietuvos balsas. Kartos“ projekto akimirka.<br> LNK nuotr.
„Lietuvos balsas. Kartos“ projekto akimirka.<br> LNK nuotr.
„Lietuvos balsas. Kartos“ projekto akimirka.<br> LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-03-03 16:08, atnaujinta 2024-03-03 17:09

Tai – ne vienintelis netikėtas duetas dvikovų etape. Mokytojai su savo komandų dalyviais paruošė išskirtinius pasirodymus ir išsikėlė ne mažus muzikinius iššūkius. Standartus laužyti mėgstantis projekto mokytojas Benas Aleksandravičius paruošė staigmenų, kurios nustebino net ir pačius jo komandos dalyvius bei privertė juos išeiti iš komforto zonos.

„Man nepatinka rinktis lengviausių kelių. Man labiausiai patinka, kai žmonėms būna sunku. Nemėgstu parinkti žiauriai žinomų ir patogių dainų, kuriose dalyvis padainuoja aukštas natas ir visi atsistoję ploja. Man tas neįdomu. Man įdomiau sunkesnis kelias į artistiškumą ir pasirodymo unikalumą“, – prieš pat dvikovų etapą intriguoja Benas Aleksandravičius.

Tuo metu patys dalyviai tarp repeticijų prieš dvikovų etapą, užkulisiuose pasakojo ne tik apie savo muzikinį kelią ir planus, tačiau ir atskleidė negirdėtus faktus, kurie nustebins ne vieną projekto gerbėją. Pasirodo, ketveriukė „Voiceless“ turi penktąjį grupės narį, kurio niekada nesimato scenoje.

Su vaikais projekte dalyvaujantis Gedeminas Jepšas, „Lietuvos balsas. Senjorai“ nugalėtojas, sulaukęs pensijos išsilaikė teises ir nusipirko motociklą. Nė vienas iš trijų grupės „T3“ narių neturi merginos. O „Lietuvos balso. Kartos“ dalyvė Atėnė, pasirodo, dar vaikystėje nusifilmavo Monikos Linkytės muzikiniame klipe „Gal tai meilė“.

Naujas dvikovų etapas projekte „Lietuvos balsas. Kartos“ – jau šį sekmadienio vakarą, 19 val. 30 min. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.