Prieš konceptualų šou „Pasaulio pabaiga“ atlikėjo Roko Yan kreipimasis į atvyksiančius žiūrovus

Jau šį penktadienį sostinės Šv. Kotrynos bažnyčioje vienas sparčiausiai kylančių šalies muzikos žvaigždžių Rokas Yan surengs konceptualų šou. Tiesa, į šį dainininko pasirodymą bilietai išluoti jau daugiau nei prieš du mėnesius. Penktadienį įvyksiančiame koncerte atlikėjas siekia sukurti unikalią patirtį ir turi prašymą atvykstantiems žiūrovams.

 Rokas Yan.<br> G. Scinsko nuotr.
 Rokas Yan.<br> G. Scinsko nuotr.
 Rokas Yan.<br> G. Scinsko nuotr.
 Rokas Yan.<br> G. Scinsko nuotr.
 Rokas Yan.<br> G. Scinsko nuotr.
 Rokas Yan.<br> G. Scinsko nuotr.
 Rokas Yan.<br> G. Scinsko nuotr.
 Rokas Yan.<br> G. Scinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 2, 2024, 11:47 AM

„Su pasaulio pabaigos prognozėmis susiduriame kone kasmet, į jas dažniausiai žiūrime su šypsena, tačiau mane ypatingai intriguoja klausimas – kaip iš tiesų jaustumėmės, jei pasaulis dabar pat imtų ir pasibaigtų? Ar galėtume tvirtai pasakyti, kad pilnai išpildėme savo potencialą, kad svajonės, kurias puoselėjome, nebuvo per mažos, o žmonės, kurie mus supo, buvo tinkami?“, – prieš penktadienio koncertą klausia dainininkas Rokas Yan.

Jau kurį laikas su komanda prie šio išskirtinio koncerto besidarbuojantis kūrėjas džiaugiasi, kad pavyko realizuoti visas idėjas. Siekiant, kad būsimo koncerto patyrimas būtų dar gilesnis, atlikėjas kviečia publiką atkreipti dėmesį į vieną jo prašymą.

„Tikiu, kad visiems kartu pavyks sukurti įsimintiną vakarą, kupiną ne tik muzikos, bet ir vidinių pamąstymų. Norisi, kad Šv. Kotrynos bažnyčioje pajaustume tą šventę, o taip pat ir nesivaržymą buvimą savimi. Kviečiu visus apsirengti taip, kaip įsivaizduotumėt save atvykstant į TĄ dieną, į Pasaulio pabaigą. Pabaigą, kuri tarsi šventė. Čia nėra ribų“, – ragina atlikėjas.

Balandžio 5 dieną įvyksiančiame koncerte, unikalioje Šv. Kotrynos bažnyčioje, dainininkas pasirodys kartu su grupe. Konceptualus koncertas bus suskirstytas į 3 dalis, iš kurių kiekviena perteiks tam tikrai emociją ir atmosferą.

„Tikiu, kad kiekvienas žiūrovas iš koncerto išeis su įdomiais apmąstymais ir suvokimais. Kviečiu nebijoti menamos pasaulio pabaigos, o ją atšvęsti kartu, kaip švenčiame gyvenimą!“, – prieš koncertą teigia Rokas Yan.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.